Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Care pe care ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16749-a.html)

nikkon_kde 02-05-06 16:01

Care pe care ?

Ce ziceti baieti...care va tenteaza mai mult?

toate se invart in jurul valorii de 200 de cai.

daca aveti completari la poll spuneti-mi si se rezolva.

The_Mask 02-05-06 16:24

Re: Care pe care ?

Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat, foarte accesibila la pret, cu o tenta sportiva peste masinile din poll, + ca in vara imi voi lua o astfel de masina;)

GabiByte 02-05-06 16:31

Honda Civic R-type.
Arata mai bine ca toate.
E cea mai noua.
Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil.

ESPinoza 02-05-06 16:35

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Honda Civic R-type.
Arata mai bine ca toate.
E cea mai noua.
Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil.

ai uitat sa spui ca asta e parerea ta.. daca as avea de ales.. as alege megane`ul

GabiByte 02-05-06 16:37

hehe:) las ca vedem noi cand apare

teddy 02-05-06 17:00

type-r, i guess...

Cosmin255 03-05-06 15:00

Quote:

Originally Posted by The_Mask
Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat, foarte accesibila la pret, cu o tenta sportiva peste masinile din poll, + ca in vara imi voi lua o astfel de masina;)

Foarte accesibila la pret? Nu stiu unde bate Type R la pret exact dar Astra si Megane sunt sub el sigur,deci inseamna ca astea sunt foarte foarte accesibile?

OnTopic : Merg si eu pe Type R

Eugen_TL 03-05-06 15:36

pacat ca nu ai bagat si focusul.... ar fi trebuit sa aleg intre el si type R ! si eu merg pe type R in primul rand ca imi place enorm cum arata si are potential de tuning ridicat... dupa asta ar fi GTi-ul

mercut 03-05-06 16:19

aleg gti pt ca..... imi place mai mult :)

Race 03-05-06 16:37

Vre-un argument pentru cei care au ales Type-R ? In afara de aspect ? Hai sa zic eu unul contra:NU A APARUT INCA ! A fost prezentat doar conceptul,iar pana la inceperea vanzarilor si cel mai important a testelor mai e.

Quote:

Am ales Golf GTI din mai multe motive: mi se pare o masina foarte usor de modificat
Cat de bine a prins ideea VW pentru 2.0 TFSI...un exemplu elocvent cum economistii vand masini nu inginerii.Oricum mai are 25 CP pana sa atinga puterea Megane-ului stock.

Quote:

Motorul evident cel mai performant si cel mai fiabil
De ce e mai performant ? Pentru ca are aceeasi putere maxima ca si cele turbo,dar o curba de putere mai slaba ? In linie dreapta e clar ca noul Type-R e mai lent ca Megane-ul...poate pe circuit sa se reabiliteze.

Am votat Megane,pentru ca noul Type-R nu exista inca.Cand apare mai vedem...

EDIT: De fapt am votat Type-R din greseala,aparent sunt cam chior :oops: Scadeti un vot de la Civic si puneti la Megane.

mihai88 03-05-06 17:10

Honda Civic Type R

mi-as lua golf daca nu sar mai fabrica civic :D

The_Mask 03-05-06 17:53

Nush Race ce tot trebuie tu sa comentezi de fiecare data pentru ca fiecare a ales masina dupa gustul lui(care la tine vad ca e lipsa). Toti va uitati la PUTERE ca are cu 25cai mai mult Megane RS si ca are 1-2s in fata pe circuit, o masina o alegi doar pentru putere???

GabiByte 03-05-06 19:38

Race, ai dreptate, nu a aparut...dar dupa cum vezi asteptarile sunt pe masura iar daca type-r va fi un hot hatch la fel de bun in clasa ei precum civic e in clasa ei, atunci va fi extraordinar. E ca si noul M3 V8, o alta masina de la care se asteapta foarte mult. Am zis ca e cel mai performant pentru ca honda are o reputatie pentru motoare exceptionale. De obicei nu ma bazez pe reputatie dar in cazul acesta nu exista om care sa se fi plans de vreun motor honda. Plus ca sunetul celei vechi e superb. Nu vad de ce masina noua va suna mai urat. Oricum vom vedea. Cat despre curba de putere nu pot sa ma exprim pentru ca nu am vazut-o si nici nu am cum sa o vad acuma.

tom 03-05-06 20:37

pot sa intreb de ce nu a intrat in acest vot si Ford Focus ST?
k sincer sa fiu este peste cel putin 3 dintre cele 4 nominalizate

nikkon_kde 04-05-06 08:13

poti s aintrebi normal....iar eu iti raspund: pt ca sunt un idiot si am uitat sa il pun cand am facut postu.

All times are GMT +2. The time now is 10:25.

- Copyright 2026 4Tuning