Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amplificatoare mono si multicanal (https://forum.4tuning.ro/387-amplificatoare-mono-multicanal.html)
-   -   Blaupunkt GTA 250 - pot face ceva cu el ? (https://forum.4tuning.ro/387-amplificatoare-mono-multicanal/16743-blaupunkt-gta-250-pot.html)

flopod 02-05-06 14:44

Blaupunkt GTA 250 - pot face ceva cu el ?

Salutari la toata lumea ...Tocmai m-am inscris si eu pe forum si trec direct la subiect .
Detin un Golf 4 variant care a venit dun fabrica cu RADIOCAS Beta ( 2x20 W - maximal , 2x17 W- nach DIN an 4 ohm = asa scrie pe el ) si un CDplayer - ambele originale VW , si bineinteles doua dif pe fata .
Ce pot sa fac pentru imbunatatirea acestui sistem , nu as dori sa schimb RC -ul si CD - ul deoarece se incadreaza f bine in bord . Ar fi o varianta sa schimb RC Beta cu RC Gamma cu 4 iesiri, in vederea montarii difuzoarelor de pe spate dar nu prea se gasesc sh iar nou este prea scump
Am gasit la cineva o statie Blaupunkt GTA 250 + subwoofer ( sunt pereche )
2x200W sau 1x400W
. Imi folosesc la ceva aceste 2 piese ? Mai trebuie sa leg si 2 difuzoare pe spate !
Ce sfaturi imi dati ?
1. Sa schimb RC si CDplayerul cu altele mai performante ( ceea ce nu as dori ) sau
2. Sa le pastrez si sa mai pun amplif+sub+boxe spate ( daca se pot lega impreuna cu RC+Cdplayer originale ale masinii )
Multumesc .

saxo 02-05-06 15:06

Re: Blaupunkt GTA 250 - pot face ceva cu el ?

Dupa parerea mea, ai 2 variante :
- Dai jos radio-cass-ul de pe masina si magazia si pui un Radio-cd bun, + difuzoare pe spate + statia si subul de care vorbesti.

- Pastrezi ce ai acum la care adaugi statia si subul. Evident difuzoare spate nu pui ca n-ai cum.

Trebuie sa vezi insa daca statia are intrare de putere.

flopod 02-05-06 16:15

Mersi pt. raspuns .
Ma gandeam ca pot sa le combin in asa fel incat sa nu schimb RC si CD originale ale masinii , insa se pare ca nu am de ales ...
Ce ziceti merita totusi statia Blaupunkt GTA 250 + subul pereche la 4OO Ron - au 1 an vechime - ( pentru un incepator ...:D )?

saxo 02-05-06 16:23

Nu stiu preturile la Blaupunkt, insa daca nu ai bani pentru prima varianta , poti s-o alegi pe a 2-a si nu pui difuzoare pe spate.

p.s.
Nici eu nu am pe spate.....

decibels 02-05-06 22:59

Pretul este bun, acuma depinde de sub, dar ampul este urmasul nou al lui GTA 200, pe care il am eu, si pot spune ca e suficent pt un sub de 100, 130w. probabil are tot o siguranta de 25 amperi. la sub nu stiu ce sa zic, daca e tub zic sa te feresti, eventual il vinzi dupa, si iei altceva pe reflex sau mai bine, compresie! intrare high level nu ai la amplif..deci cel mai sigur iti trebuie un adaptor daca vrei sa legi ca intrare iesirile din radio cassul stoc. multa bafta.

blak 03-05-06 06:09

Quote:

Originally Posted by decibels
Pretul este bun, acuma depinde de sub, dar ampul este urmasul nou al lui GTA 200, pe care il am eu, si pot spune ca e suficent pt un sub de 100, 130w. probabil are tot o siguranta de 25 amperi. la sub nu stiu ce sa zic, daca e tub zic sa te feresti, eventual il vinzi dupa, si iei altceva pe reflex sau mai bine, compresie! intrare high level nu ai la amplif..deci cel mai sigur iti trebuie un adaptor daca vrei sa legi ca intrare iesirile din radio cassul stoc. multa bafta.

Tubul are reflex... compresie probabil dak doreste calitate... dar nu scoate nimik din acel difuzor pe compresie...asa k ramai pe reflex....

decibels 03-05-06 18:11

Blak, probabil ca nu m-am exprimat bine, stiu ca tuburile sunt pe bas reflex, eu am vrut sa-i sugerez sa-si vanda tubul (cu tot cu dif pe el) si sa-si cumpere altceva, o lada pe reflex sau compresie deoarece oricum ar lucra mai bine ca si tubul.

saxo 03-05-06 20:50

Suparati-va pe mine, dar eu il sfatuiesc sa pastreze tubul deocamdata.
Stiti si voi ca forma cutiei nu are importanta.
Cind va trece la puteri mai mari, va trebui sa treaca pe cutie datorita rigiditatii incintei.
La banii pe care-i da acum, eu cred ca e OK.

decibels 03-05-06 22:36

Nu ne suparam saxo, nici nu urmarim asta ;) incercam sa-l ajutam pe om, dupa cum am spus mai sus, pretul este corect pt sistem asa ca vede el, eventual daca ai posibilitatea asculta-le flopod. salut!

saxo 03-05-06 22:42

Ce-i aia flopod ?

decibels 03-05-06 22:44

flopod e omul care ne-a cerut sfaturile :)

saxo 03-05-06 22:51

Scuze, n-am fost atent...

decibels 03-05-06 23:02

Absolut nici o problema..

flopod 04-05-06 06:59

1 Attachment(s)
Subul este sub forma de butoi cu bass reflex - 33 cm , asa zice omul . Ideea este ca as prefera ca in prima faza sa leg 2 boxe pe spate , in usi , iar cu basul mai pot astepta . La acest amplif se pot lega boxele +tweeterele de pe spate iar partea din fata sa ramana la fel ?
Multumesc tuturor celor care au raspuns.

decibels 04-05-06 10:29

Poti lega orice difuzor la acest amplif, si vei avea sunet stereo, nu este un amplificator mono doar pt sub, cu toate ca el poate fi legat si in punte..

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning