![]() |
E30 - 3xxi
1 Attachment(s)
salut toata lumea de pe aici , m-am hotarat sa va prezint o viitoare masinutza de drift pregatita pt competitiile europene, sper k in 2 luni sa fie gata.
-este vb de un e30 coupe din 90 , 18is de fabrik fara modificari -se va monta : - o suspensie coilover reglabila pe inaltime fata spate - un motor performant pt drift desigur:D - tot ce inseamna bucsi intarite - frane diametru marit + conducte race + frana de mana hidraulik - rollcage - diferentialul va fi sudat - exteriorul va fi modificat foarte putzin nimik extravagant (buza infinity) - la interior vor fi montate ceasuri aditionale + 2 scaune scoica + centuri Cam astea vor fii modificarile in mare Caut in caz ca are cineva BUZA INFINITY , scaune scoica fixe + centuri( nu fitze ) |
Re: E30 RO Drift Project
la cate sunt de vanzare acum tu vrei sa incepi proiect de la 0 ?:D
bafta , poate pana la vara il termini sa iesi cu el la concursuri. |
ms de incurajare=))))))
|
Aline iti doresc in acest proiect multaa fortzaaa,si bafta in alunecariii:lol:)))
|
sa il stapanesti sanatos si astept sa vad cat de repede progresezi cu ursul :D
|
Multa bafta Aline in ce ti-ai propus sa faci! Chiar ma bucur sa vad ca iti faci urs de drift. e gata pana in martie?
|
cand am avut buza infinity mi-a fost lene sa o copiez :))) a mucificat traian 2 originale de plastik rieger :))) aku cautam ....
hai bafta cu proiectu ... :X |
astept noi detalii
bafta cu proiectul :D |
Vezi ca are Visan doua Sparco cu tot cu centuri!Bafta la proiect!
|
bafta cu masina.:lol:sunt curios pe ce motor o sa mergi...sa fie oare v8??
|
Re: E30 - RO Drift Project
bafta cu ursul bai
scaune gasesti FK noi la 100e bucata, sunt ok |
fortza ursu....mai pune si u poze cu el....asa cum spunea si vlad..il termini pana in martie???:2gun:
|
va fii prezent la cheie la prima competitie din martie :D
|
multa multa bafta nenea Alin ! sa iti iasa exact asa cum iti doresti :D ;)
|
Quote:
Va mai fi inca un ursulet modificat pentru drift, am inceput sa scoatem nasul in Europa. :D Multa bafta la proiect! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning