![]() |
Peugeot 307 Rieger
7 Attachment(s)
Peugeot 307, T5, Rieger
Date masina: - data fabricatie: 06/2004 - motor: 2.0 HDI FAP, 110 CP + chiptuning = 136 CP - km parcursi: 115.000 km - culoare bleu ciel - Cutie 5+ 1 manuala - ESP Exterior: - 5 usi - Kit exterior sport Rieger + eleron Lester (2008) + bara fata originala complet echipata - Jenti 16” Borbet X8 cu anvelope Toyo (2009) + jenti tabla 16” si capace cu anvelope iarna Matador - Evacuare sport - Xenon aftermarket - Bandouri laterale vopsite in culoarea caroseriei - Oglinzi electrice - Roata rezerva originala nefolosita – 16” tabla - Alarma cu pager si senzor de perimetru Interior: - pachet confort: tapiserie scaune velur, scaune fata cu reglaje multiple si cotiere individuale, suport ochelari in plafon, oglina interioara cu antiorbire, parasolare cu oglinzi de curtoazie iluminate - bord cu insertii lemn - geamuri electrice fata - inchidere automata a usilor la demaraj - AC manual - 6 airbaguri - radioCD Clarion cu comenzi pe volan (original) - pilot automat - senzori de ploaie si lumina - torpedou cu refrigerare - perdele originale geamuri spate si hayon Stare tehnica: - masina se prezinta intr-o stare tehnica buna foarte buna - reparatii si revizii doar la Eurial Militari - kit ambreiaj si volanta schimbat la 106.000 km Probleme: - distributie de facut la 120.000 km conform date Eurial - revizie de facut la 120.000 km - o singura cheie - originala - martor antipollution fault a inceput sa cam stea aprins – valva EGR schimbata, s-ar putea sa fie nevoie de completare lichid ; de obicei se stinge pe parcursul zilei - parbriz ciupit (2007) - bara fata si capota tratate cu lac rezistent mecanic dar din pacate a cam sarit in cateva puncte PRET 6100 EURO Adrian Holban [email protected] 0724202400 |
Schimb!
Sunt interesat si de schimb cu auto:
- max 2 ani vechime - ofer diferenta cash numai cu factura - masina de familie |
Re: Peugeot 307 Rieger
sal cu masina din semnatura maea te intereseaza?
|
Multumesc de oferta dar vreau o masina mai noua si "de familie" - portbagajul la Golf este cel mai mic din aceasta clasa de masini.
|
Superoferta 6000 euro!!!
|
salut, ai putea sa detaliezi putin asta ?
''martor antipollution fault a inceput sa cam stea aprins'' ? sau s-a rezolvat intre timp ? mersi. |
Te intereseaza masina sau doar amanuntul tehnic?
Se afiseaza in bord mesajul "antipollution fault" dar masina nu-si schimba cu nimic comportamentul dinamic - trage la fel, nu sunt limitate electronic turatia sau viteza; cel mai probabil va trebui completat FAPul cu lichid. Dupa cca jumatate de zi de mers cu masina, in cca 75% din cazuri mesajul dispare (regenerare FAP) ceea ce m-a dus cu gandul la solutia expusa mai sus. |
5800 euro pana la 14.03.2010 !!!
|
am vrut sa-ti ofer un golf 5 la schimb, dar nu mai este valabil
partea cu fap-ul am studiat-o minutios pe forumul peugeot unde sunt membru de mult timp si am inteles exact despre ce este vorba Mersi,bafta la vanzare ! :wave: |
Computer de bord are? Consumul cum se prezinta?...afara si urban. Merci.
|
- de computer de bord nici nu se pune problema sa nu aiba; masina are pilot automat, senzori lumina si ploaie ... care sunt comandate oricum din calculator
- consum: Bucuresti 8.5 - 9.5 / 100 km - consum: Bucuresti - Dusseldorf 6.4 / 100 km - masina full, viteza autostrada 130 - 180 km/h - consum: extraurban Romania 6 - 6.2 / 100 km |
Pret special 5700 euro
5700 euro
- am recuperat si cea de-a doua cheie originala si cardul de identitate al cheii - in maxim o saptamana trec masina de pe leasing pe firma mea - urmeaza ITP si RCA - pretul este valabil fara RCA si ITP |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning