![]() |
Vand Chei Auto
4 Attachment(s)
Salut,
Vand chei auto din stoc si la comanda. Pentru moment am pe stoc : 1. Flip Key Citroen 3 bucati pe stoc | 100 ron 2. Flip Key Suzuki 2 bucati pe stoc |100 ron 3. Flip Key Opel 5 bucati pe stoc |100 ron 4. Flip Key VW 1 bucata pe stoc | 100 ron Trimit oriunde in tara. Plata in avans. Datele de contact sunt in semnatura. |
Re: Vand Chei Auto
Valabil in continuare
|
valabil
|
zi si mie cum pot sa o adaptez la inchiderea mea ? Eu am inchidere briceag cu cheie model nou de audi. Daca bine stiu are functie de invatare , oare se pot invata una pe cealalta ? :D
|
Cheia de mai sus nu contine si electronica! Trebuie sa o muti dintr-o cheie in alta :)
|
valabil in continuare
|
in continuare valabil
|
valabil in continuare
|
un nou lot vine in 2 saptamani
1. Flip Key Citroen 0 bucati pe stoc | 100 ron 2. Flip Key Suzuki 2 bucati pe stoc |100 ron 3. Flip Key Opel 3 bucati pe stoc |100 ron 4. Flip Key VW 1 bucata pe stoc | 100 ron |
stoc nou maine ;)
|
anunt valabil in continuare
|
salut , am opel astra g , cu cheie fixa si as vrea cheie pliabila , daca stii pe cineva care a facut si ma poti indruma sa fac si eu ..... cumpar una .... , nu de alta dar pe la service-uri astia nu se baga .... si nu as vrea sa o tin de bibelou ! multumesc anticipat !
|
lamela o copiezi la un centru specializat, electronica ti-o pune un electronist , trebuiesc trase 2 butoane, atata tot
|
Salut o cheie de Citroen cu 2 butoane mai ai? Am nevoie cam urgent, a mea e rupta in 2 ...
|
valabil in continuare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning