![]() |
Cum a fost? + poze & filme
A fost frumos , putzine masini dar frumoase :) , felicitari ptr Insomnia + Florica , tipului cu bmw-ul roshu :) , etc. toti.. a fost super frumos !
|
2 Attachment(s)
pun doar o poza acum , cu Insomnia :) ,+ 2 bmw-uri.. , tre` sa plec ... insa toata seara promit sa uploadez cat pot de mult aici.. poze filme etc. peace si ink odata felicitari ...
|
1 Attachment(s)
:)
|
Re:
[Frumoase masinutze...ma oftic ca nu am apucat sa vin si eu...dar am aflat prea tarziu.data viitoare.P.S:pune si bmw-urile alea 2 ...ca sunt curios.
|
sa-mi bag......nu mai conteaza....m-am laudat atata ca vin si nu am avut cum :( :( :( sper ca v-ati distrat.....poate data viitoare n-o sa mai fie anuntzat asha din scurt si o sa am timp sa fac rost de bani pt benzina :D .bafta...si ashtept filme shi poze
|
A fost super!! :P BMW rosu, Insomnia, Micutzu, Golf 1 alb&toti ceilalti :wink:
P.S. Am fost cel mai tare dintre masinile romanesti. Va dati seama ce faceam daca aveam \"straina\" mea :twisted: :wink: :P |
speeder ce-a facut?.. ce numar de concurs a avut? ;)
|
A mers misto, mai ales dupa ce s-a maia comodat dar rotile de pe fata :shock: ...
|
Santose hai dreaq cu pozele alea ! :lol: :lol: :lol: ca e dimineata si sunt tot alea de aseara aci ! :P :P :P :lol: :lol:
|
Plusuri si minusuri, ca intotdeauna...
Ca minusuri: -toate masinile la aceeasi grupa (nu au fost delimitate in A si B, asa cum trebuia); -nu au existat celulele de timp (Florica a zis ca nu stie pe unde sunt, la ce competitie); -startul intarziat al cursei. Plusuri: -restul! |
Imi pare ca n-am venit, dar vad ca a fost misto :D
Nice pics :twisted: |
Uitasem - felicitari SpeedeR (pentru cum a mers cu Oltcitul), SHA - Solenza si Alex Berea - Dacia Break C&I.
De asemenea, felicitari lu' (B-69-)HAI pentru cerculetele de la sfarsit si pentru pana pe care-a facut-o! NOTA 10 frate! Felicitari lu' Florica, pentru ca-i baiat valabil :wink: Te astept la Craiova. |
10x ppl :D
eu am castigat experienta...am vazut unde suck :? si pt urmatoarea indemanare o sa exersez la acele puncte :D anyway, am facuto pentru senzatii k oricum nu castigam :D si a fost super tare... prima mea indemanare :rockon: :rockon: :lalala: abia astept sa mai fie una... poate o sa fiu si cu alta masina :D |
te-ai descurkt destul de bine speeder pt inceput dar am zis fratee ca rupi in 2 oltcitu cand luai curbele alea :wink: :wink: :wink:
|
10x.. mam descurcat k :censored: ...
las k pt data viitoare ma antrenez eu :twisted: jaloanele mamei lor :shock: gata!!! de acum nu mai lipsesc de la indemanari... :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning