![]() |
Opel Calibra
Cumpar opel calibra sa aiba actele ok nu conteaza de ce tara. astept oferte la preturi reala!!!eventual schimburi cu altceva.
|
Re: Cumpar Opel calibra !!! ieftin
|
Vezi la mine la semnatura, pretul e negociabil, proprietar, AC functional, full electric, etc.
|
5 Attachment(s)
Rulaj: 200,000 km Capacitate: 2,000 cmc Putere: 120 CP
Locatie:IASI Inmatriculata RO Dotari: EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; CALIBRA,8V,IN STARE EXCELENTA,JANTE 17'',LA CERERE LISTA CU PIESE NOI INLOCUITE,IN VALOARE DE PESTE 3500 EURO,CONSUM REDUS 8 %,CAROSERIE FINLANDA,ACTE IN REGULA LA ZI ! ALTELE:faruri angel eyes Raid HP ,bara fata Rieger Tuning,tun de bass ,anvelope Dunlop 215/40 8j TELEFON 0744 470 105 Pretz de criza 3300 euro negociabil |
am zis masini ieftine nu calibra la 3000 de euro ;) cu 3000 de euro imi iau altceva mult mai bun ;)
|
Quote:
mie mi se pare ieftin 3000 euro ! trebuia sa specifici ceva daca se poate pana in 1000 euro,sau cati bani ai strans tu:) Noapte buna |
Re: Opel Calibra
astept oferte in continuare!!!! cu ,calibre IEFTINE nu supraevaluate ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Prima Inmatriculare: 04/1991 Carburant: Benzina Rulaj: 169,000 km Capacitate: 2,000 cmc Putere: 110 CP Locatie:HUNEDOARA Inmatriculabila Dotari: EURO 1; CUTIE MANUALA 5+1; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; AIRBAG SOFER; TRAPA; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; SCAUN REGLABIL PE INALTIME,TOBA SPORT NEGOCIABIL VARIANTE AUTO Pret: 750 euro TEL 0747/184468 SAU 0723/684127 ( E A UNUI PRIETEN) daca nici asta nu te coafeaza , inseamna ca esti carcotas... a mea nu e supraevaluata, e IMPECABILA |
anunt valabil in continuare!!!
|
4 Attachment(s)
calibra fab 1992 , motor 2,0i 8v 115cp, dotari ;trapa electrica , piele crem, incalzire scaune, oglinzi electrice , gemuri electrice, aer conditionat defect , nr spania , itp 2011, asigurare pana la 13 03 2010, functioneaza perfect, locatia piatra neamt tel 0749138584
1200 e neg |
Quote:
|
Quote:
|
am calibra acte de germania in regula lovita fata dreapta aripa capota bara (nu rau ), an 93 motoru se aude bine nu bate nu troncane, 650 euro
|
vrei masina sau doar actele de la una inscrisa in afara???
am eu una de it dar masina e cam praf.... pret 800 e sau pt acte vb |
Poate te razgandesti si nu mai vrei Calibra si vrei un Opel Astra F 125CP
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...pel-astra.html daca nu vrei, asta e, am incercat ... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning