![]() |
piese nova supernova
VAND URMATOARELE PTR NOVA si SUPERNOVA
2 faruri + semnale 2 stopuri 1 bara fata 2 aripi fata dreapta 1 grila 1 luneta pentru primul model de nova cel cu luneta lunga + multiple pieseee 0752.158.875 |
Re: piese nova supernova
Cu tot respectul,daca ai pune o lista cu preturile,eventual si cu poze,ar fi mult mai bine.
Spor la vanzare! Bafta! |
cu tot respectu iti zic si eu ca momentan nu am poze :) am cateva cu aripile si bara daca nu ma insel ... zimi ce ai nevoie daca ai nevoie de ceva ... la pret ne intelegem pe mess :) sau la tel ... sau la locul "faptei" :D , dami id`u tau pe privat si vb
|
upppp
|
Regulamentul sectiunii zice ca e obligatoriu pretul. De ce sa se oboseasca cineva sa discute pe mess daca tu dai farul SH la pret de magazin de exemplu... Eu as fi interesat de semnalele fata, cat costa?
|
Quote:
2 semnale 60 lei neg :-? zimi pretul tau |
Cam mult semnalele... am gasit si la 20 de lei bucata...
Pana una alta sunt interesat de un far dreapta, ce pret ar fi, si daca se poate sa ii faci o poza din faza si una din spate. Ma intereseaza doar daca e perfecta carcasa, regljul, sticla si prinderile (oglinda poate fi ruginita). |
a mai ramas decat un far de stanga ... restul farurilor s`au dat la fel si semnalele !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning