![]() |
Am restructurat pe aici...si in primul post voi trece cei mai buni timpi pe 0-100km/h si 0-402m
1/4mile: 924 turbo: 15.1 PS pt RS active members: sa-mi trimiteti pe yahoo cei mai buni timpi ai vostri ca sa ii pun aici. |
Re: Rezultate obtinute la cursele legale
2 Attachment(s)
Si mult asteptata cupa :)
|
1 Attachment(s)
Mai adaugam o cupa ... sa nu se plictieseasca cealalta :-P
|
1 Attachment(s)
DB drag-ul a fost un pic cam neglijat...:sad:....chiar daca am luat locul I, si eu si brummy am primit doar o medalie cu lucul III..........felecitari Tristan...Costel...Dani...:joy:...cred ca Aradul a luat cele mai multe cupe/medalii....:!:
|
felicitari RS si RS Sound Team !
cele mai bune rezultate ;) |
e bine.. in 2 saptamani o diploma si un medaliu :)
am fost singur in categorie si asa am luat locul 1 :)) |
2 Attachment(s)
IA uitatil pe d-ul presedinte :Da trecut azi pe la mine, nea rupt timpanele mie si celor din magazin:D....jur ca si acuma imi tzaraie urechile:D
.....sa vedem se mai risca cineva:?:....TEKIN te bagi si tu?.....cand vi sa masuram si toba ta:D |
:shock:.............:shock:
|
1 Attachment(s)
Felicitari baieti:
Brummy: locul 1 grupa A - a sfashiat fashul cu o diferentza ~1,2 secunde. Costel: locul 1 grupa A1 - a vaporizat fashul cu o diferentza de ~1,5 secunde. Tristan: locul 3 grupa C - diferenta de timp fata de locul 2: ~0,3 secunde si fata de locul 1 ~0,36 secunde....alta data sa stii ca trebuie sa bagi benzina mai multa in rezervor. si nu in ultimul rand...felicitari "nuca" aka audi 80 diesel...pentru victoria impotriva unui nissan GTR...dupa cum se poate vedea in poza...chiar de la start nuca avea avans..."nuca" ar fi castigat detasat cursa pentru ca GTR-ul a derapat cam pe la 50-100 de metri si s-a tot intors in cercuri cand mari cand mici...drept urmare nu a mai ajuns la finish....problema era ca nuca era legata de cort....ca alftel.... :lol: |
felicitari mah...
|
Spune si ca in "nuca" erau 5 persoane si in GTR numai 2 :lol:
FELICITARI COSTEL SI BRUMMY!!!! |
felicitari si tie.....;)
cand bem?:rolleyes2 |
Felicitari baieti, sper sa ne vedem cu bine la urmatorul eveniment.
Numai bine de la UKU |
Felicitari baieti......ce o sa si bemm:D
|
Re: RS - rezultate la evenimente legale
Cluj-Napoca 10 Octombrie 2009
Costel TBO - VW Golf 1.6 8v - locul 1 grupa ->130 CP Tristan - VW Corrado G60 - locul 1 grupa 130->165cp |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning