![]() |
scule audio de putere
11 Attachment(s)
cd mp3 panasonic fata motorizata, rama multicolora in jurul disp, filtre 200e
statie EXS V500D digitala 400e condensator 1farad mnc nou garantie factura + cabluri profesionale in valoare de 300lei setul- 200e difuzoare joase atto 100w rms, crossover pioneer, tweeter-e mnc noi - 100e difuzoare jbl usa originale nu facaturi mufe separate pe cai joase/inalte 150w rms- 100e 2 subwoofer-e renegade usa 600w rms/buc in cutie trapez 500e inca un set de cabluri cadou anuntul este pus pt un prieten, nr lui este 0724614600, sculele se aud super bine... |
Re: scule audio de putere
Ma scuzi sa iti zic dar cine da 400e pe acel amplificator? knd la banii aceea iti cumperi nou?
Cine iti cumpara tzie filtre pioneer,tweeter M.N.C + atto Atto=500mii pretz nou magazin/buc M.N.C=500 mii tweetere ... si ink 500mii filtre deci maxim 2milioane noi..nu folosite... Ink odata sry dar sunt enorm de scumpe .... bafta la vanzare... |
nu sunt preturile mele deci mie nu ai ce sa-mi zici:D asha cum m-a rugat sa scriu asha am scris, app statia aia nu cred sa o gasesti la banii astia la noi, de fapt nu prea cred ca o sa o gasesti:)
|
statia e ESX :D - 1x300 W RMS pe 4 Ohmi.
la 400 coco ... nu se poate. :( |
dap greseala de tipar :D m-am grabit sa scriu... ESX digital bla bla... cine vrea ia cine nu, nu:) daca va intereseaza ceva sunati-l pe om si negociati cu el eventual ii spuneti lui ce este scump sau nu... spor la cumparaturi la toti
|
crossover-ul pioneer ce stie sa faca? performante etc etc
si la ce pret este? |
pt cine este interesat de ceva: sunati-l pe om va rog caci ieo nu stiu toate performantele lor. doar am pus anuntul.
|
s-au dat: cd player, sub renegade (mie:D)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning