![]() |
Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
FILMELE
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=428 poze de la mare .... https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=425 |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
a fost cam naspa din punct de vedere al organizarii...dar masiniile au recompensat...
|
Eu n-am fost dar am avut "transmisiune directa" de la fatza locului.....din care a rezultat ca ......nu merita consumata benzina si timpul,...din pacate:(.Parerea mea. S-a anuntzat intre 11 si 17....pe la 13 cel tarziu ,era cam gata...au venit militienii...adevarul e ca si organizarea a cam lasat mult de dorit....nu aveai cum sa-ntorci dupa cei 400m fara sa intersectezi traseul activ. Am auzit ca Pepi(proprietarul speedster-ului turbo...scuze daca am gresit user-name-ul) a fost destul de aproape d-un frontal,...bine ca nu s-antamplat vreo porcarie...ajung cele 2 pentru o saptamana..:(
Concluzia mea: pentru a te da cel mult o(1) data,nu merita batut drumul...~270km X2 +cazare....pe o vreme,care numai pentru a savura litoralul nu era propice:( PS- pepy,am auzit ca ,...cunostintza mea(mi-e cam rusine ca-l cunosc,in 5ani a cumulat atatea fitze cat altii in 30....un adevarat fat-frumos) cu cayenne turbo si-a cam luat-o de la tine...daca l-a mancat sa arate el...:twisted: |
da ...pepi ..cel cu speedsteru ..a cam intrat pe iarba ....cand cei care concurasera deja se intorceau de la finish ...organizarea a cam lasat de dorit ..dar cum zicea peter masinile au recompensat..tot cel cu speedsteru ..i`a aratat clasa unu viper :D
cel cu cayenne`ul alb ...era dezamagit prima oara ca n`avea cu cine sa se dea ..s`a dat...a doua oara n`a mai vrut :D se anuntzase ca se vor da si nishte motoare...da nu s`au dat decat pe trotuar :(( oricum ..a fost multa lume ..chiar prea multa ..la un moment dat nu mai aveai loc p`acolo .. asteptam poze si filme ! |
Quote:
|
o cursa anuntzata dupa ce a avut loc
|
1 Attachment(s)
E MURCIELAGO ALA ALB . io am vazut masinile mai tari pe la 5 dupa amiaza , pe la padurea din iesire 23august. voi ziceti ca a fost la venus saturn. nush ce sa mai inteleg!!!!!!!!
|
a fost frumos ! ;) !
|
Quote:
da....ma rog.. oricum masiniile prezente au fost frumoase.... dar nush de ce..dar categoria E si F au trecut ff rpd....2-3 liniutze si gta.. plm..politia a vrut sa inchida cursa..deoarece oamenii traversau pista..fara nici o grija...si mai stateau unii prea deplasat spre pista.. dar i-au linistit pe politai cei din x-team... era ff bine dak era adusa si Jandarmeria ROmana.... |
Quote:
daca tot zici ca a fost frumos ;) |
Nu vrea zgarciomanu asta sa dea poze ca si eu l-am rugat ! :):):)
|
VREAU POZEEE...!!! VA ROG.. SI FILUMETZE.. mai ales.. din viper dak aveti..
si da .. cursa nu a fost cine shtie ce.. organizatorii au lasat de dorit... de ex kwx'ul s'a dat la 3 grupe diferite..ceea ce nu e corect.. oricum putea sa iasa mult mai bine.. dak organizatorii se implicau mai mult.. dupa parerea mea.. a fost ok.. da se putea mai bine.. PS.. FELICITARI CELOR CARE AU PARTICIPAT..!!! PPS. DSD'ul e nebun rau.. in 5 min l'a oprit politia de 2 ori |
Asteptam poze.....;)
|
A fost frumos dar nu si cand pierzi. Trebuie sa te intorci prin mangalia si te opreste politia ca nu ai numere si toba finala.
|
54 Attachment(s)
Un mic preview al galeriei de poze 4TUNING de la cursa organizata la mare de 1 mai.
Intr-o zi, maximum 2, veti putea viziona galeria completa de poze si filme de la acest eveniment, aici, pe 4TUNING. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning