Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Caut locatie petrecere majorat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/166630-caut-locatie-petrecere-majorat.html)

akaware 29-01-10 16:07

Caut locatie petrecere majorat

In curand o sa fac 18 ani si vreau sa fac o petrecere de majorat..problema e ca nu am gasit nicio locatie acceptabila la pret.Bugetul este de 15 milioane si as vrea sa inchiriez un pub,restaurant,apartament sau ceva de genu asta si sa vin cu bautura si mancarea mea.Astept sugestii din partea voastra.Multumesc!

VaLeX 29-01-10 16:27

Re: Caut locatie petrecere majorat

Nu stiu cine o sa-ti inchirieze tie un spatiu si sa aduci tu mancare si batura , poate intr-o zi cand nu au vanzare gen luni , iti dai seama ca ei ies in pierdere , doar daca ii sponzorizezi substantial pentru inchiriere.

cryssl 29-01-10 17:59

poti sa inchiriezi si sa aduci mancare si bautura..nu e problema..se practica din cele mai vechi timpuri..

treaba e sa vorbesti cu proprietaru si sa te intelegi..

pareera mea ca mai bine iti gasesti la cineva la o casa si iesi mai ok..

akaware 29-01-10 18:14

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3028292)
Nu stiu cine o sa-ti inchirieze tie un spatiu si sa aduci tu mancare si batura , poate intr-o zi cand nu au vanzare gen luni , iti dai seama ca ei ies in pierdere , doar daca ii sponzorizezi substantial pentru inchiriere.

Am gasit un pub in Bucuresti ,cerea 10 milioane pe chirie in weekend cu bautura si mancarea mea,dar trebuie sa fie un parinte de fata.
Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 3028601)
poti sa inchiriezi si sa aduci mancare si bautura..nu e problema..se practica din cele mai vechi timpuri..

treaba e sa vorbesti cu proprietaru si sa te intelegi..

pareera mea ca mai bine iti gasesti la cineva la o casa si iesi mai ok..

stiu k pot inchiria si sa aduc bautura mea ..dar problema e ca nu prea stiu locatii avantajoase la pret.Trebuie o casa destul de mare pt 20-25 de persoane.

cryssl 29-01-10 18:48

cu locati nu pot sa te ajut ca nu am domiciliul in bucuresti..dar asa cu un sfat aleatoriu

akaware 29-01-10 19:40

e bine si asa,mersi de ajutor

Cineva din bucuresti cu idei de locatii ?

andi_cimpean 30-01-10 17:26

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 3028975)
e bine si asa,mersi de ajutor

Cineva din bucuresti cu idei de locatii ?

Incearca sa gasesti o casa de inchiriat. Una curata in care sa nu miroasa a sobolan mort...

Apartamentul iese din schema, ca ar fi prea mare galagia si te trezesti cu "tablele" la usa.

EaGle 30-01-10 19:23

Come to Breaza / Sinaia. La pretul ala sigur gasesti o vila numai buna ;)

akaware 30-01-10 19:25

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 3032064)
Come to Breaza / Sinaia. La pretul ala sigur gasesti o vila numai buna ;)

da..dar transportul pana acolo? nu cred ca o sa le convina invitatiilor sa-si plateasca transportul dus/intros

EaGle 30-01-10 19:28

Cum vrei, un prieten a inchiriat o vila imensa cu doar 6 milioane, la 15 gaseai ceva frumos. Apoi, cine ar refuza sa vina o tura la munte ? :)
Acum tu stii mai bine, eu ti-am dat o idee :)

akaware 30-01-10 19:30

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 3032082)
Cum vrei, un prieten a inchiriat o vila imensa cu doar 6 milioane, la 15 gaseai ceva frumos. Apoi, cine ar refuza sa vina o tura la munte ? :)
Acum tu stii mai bine, eu ti-am dat o idee :)

mersi frumos de idee,o sa o iau in calcul in caz k nu gasesc nimic avantajos aici

cryssl 30-01-10 19:31

cu muntele e o idee buna..dar e complicatie mai mare

si la breaza..nu vad ce ar fi de facut .. sinaia merge..:P

akaware 30-01-10 19:37

Cred ca pot sa dau 100-150 de euro sa inchiriez un apartament in bucuresti pt o singura noapte..cine se ofera?sau cine stie pe cineva care inchiriaza?

andi_cimpean 30-01-10 21:38

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 3032118)
Cred ca pot sa dau 100-150 de euro sa inchiriez un apartament in bucuresti pt o singura noapte..cine se ofera?sau cine stie pe cineva care inchiriaza?

Ti-am scris si mai sus...
Nu este o idee buna sa inchiriezi un apartament, pentru ca veti face galagie mare si iti iei amenda si iti strici si majoratul.
Orienteaza-te catre o casa la curte.

akaware 30-01-10 22:28

Da asa e.Rectific..dau 100-150 de euro pt chirie pt o noapte la casa sau 200 pt inchiriat un pub..

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning