![]() |
Machete in lucru - X1190
4 Attachment(s)
Salut...M-am apucat de o mica diorama la scara 1/36(dar v-a aparea si o macheta 1/43)...Diorama v-a avea ca subiect un accident auto destul de grav.:-P...O sa postez poze cu fiecare pas pe care il fac.
1.Soseaua: -am facut-o dintr-o bucata de placaj de lemn pe care am vopisto cu negru 2.Masina accidentata: -Honda S200(1/36)...mi-a dat-o un prieten.Masina putin accidentata atunci cand mi-a dat-o,dar eu am facut-o si mai accidentata.Parbriz spart,roti sparte portiere+capota indoiete,interior incendiat:-P,caroserie "afumata". |
Re: Diorama 1/36 - Accident auto
Stramba-i rotile , culca una din ele iar alta virata, si pune si un stalp ;) Esti putin diliu cu diorama asta , dar.....fiecare cu placerea lui :D Bafta cu proiectul !
|
ce sadic esti :)) imi pl;ace dar vreau sa o vad terminata ;))
|
hai cai tare!;) tine-o tot asa!:)
|
Sunt curios ce o sa iasa! Ideea imi place mult! ;) Spor sa ai!
|
eu zic mai bine sa parcheze un tir cu remorca pe undeva ....stalpu nu cred ca ar turtii o masina asa:))
|
Ce idee tare! :twisted: Vezi sa pui pe acolo daca ai si o masina de politie, sau macar o ambulanta, sau oameni stransi in jurul ei, cu cat mai multe cu atat mai realistic ;) Oricum, bafta, sunt curios sa vad ce iese :-)
|
Vreau sa urmaresc acest proiect! Foarte interesant ce vrei tu sa faci... Sa ai bafta!
|
va multumesc tuturor...
L4uR:nu e stalp e un brad:-P Racer21:am politia rurala care este 1/43:-?...sper sa gasesc daca nu o ambulanta si cel putin un politist sa pun acolo:D |
6 Attachment(s)
aseara am mai facut cate ceva:D
3.Un stalp de telegraf functional. 4.Cioburile de la parbriz imprastiate pe sosea,ulei si motorina pe sosea si conturul decedatului:-P.Si am fixat si bradul:D Ceva ajutor: As avea nevoie de niste oameni.Aveti?...Si mi-a mai venit o idee dar nu am ce imi trebuie pentru idee:(...Un reporter si un cameraman :D |
vezi ca era un baiat pe forum care facea figurine de care vroiai!;) poate vb cu el!bafta!
|
Quote:
|
Dar de ce ai facut conturul decedatului? Nu inteleg, mie chiar nu imi place cum arata, stiu ca era mai demult o reclama tot de genu' asta in care se arata doar conturul accidentatului, mai bine scoate conturul si presupunem ca accidentatul a fost luat de catre salvare
In rest e foarte misto, bv, keep up the good work! ;) |
Conturu e facut de capetele de creta care au constatat decesu .... ar trebui sa faci cateva patratele mici cu 1,2,3,4,5... pe acolo
Dai 2 gauri in podea exact sub masina si iti bagi firele pe acolo iar releu ti-l tragi pe balcon sau unde ai tu chef Spor la treaba |
Hahaha :headache: ce minte diabolică !! :lol: prea tare ideea ,sună bine ... Abea aştept să văd cum iese . Multă Baftă !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning