![]() |
filtre aer universale
5 Attachment(s)
vand diferite modele de filtre aer
pret incepand de la 500mii buc 0744883754 id mess co_tuning |
Re: filtre aer universale
spune-mi...la banii astia filtrele le livrezi impreuna cu kitul de montare sau doar asa cum ne arata pozele..ms
si inca ceva...pe unde aveti sediul?sau de unde le livrati...m-am uitat la profil si nu ai completat.este bine sa ne facem idee |
suntem din suceava
filtrele se vand asa cum sunt optional se pot achizitiona si intrec sistemul |
Si un sistem complet cu kitul aferent pt. un BMW 524TD de85KW (116CP), care este pretul?
|
Quote:
poti foarte simplu sa il montezi doar ada sau poti sa te duci cu tubulatura pana unde vrei ca sa ai un desig mai special www.yed.com.tr |
In ambele variante care sunt costurile si beneficiile?
|
pt un opel astra f filtru aer complet cu racord inox cat ma costa?
|
pai depinde la care optezi
intra pe www.yed.com.tr |
pentru un mondeo din 95 1.8dohc 16v la ce pretz ai... asa cum e in poza, fara kit
|
850mii Ca In Foto
|
Salut!
Ma intereseaza modelul pe albastru(cel din poza). Spune-mi te rog un pret si cum intru in posesia lui daca ne intelegem (evident un drum pana la suceva iese din discutie:) ) Multumesc |
Si daca tot te-am deranjat :) sunt interesat si de o toba finala sport care sa sune bine (motorul este 2000 benzina, iar toba trebuie sa fie model plat nu rotund). Daca ai asa ceva ataseaza te rog o poza si un pret.
Multumesc din nou! |
4 Attachment(s)
astea e tot ce pot aduce la preturi accesibile orcui
|
k
Nu sunt chiar rele:) As fi interesat de primul model (colt stanga sus) din plansa a 3-a. Daca se poate un pret este si mai bine. Si te rog nu ma uita cu filtrul |
Quote:
daca vrei toba mai ieftina am la 2 mil insa nu e full crom ci doar capatul e crom restul e neagra vezi foto |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning