![]() |
neoane undercar
3 Attachment(s)
Vand tuburi cu leduri noi pentru pus sub masina. Au 7 culori in acelasi set (albastru, rosu, verde, galben, violet, alb,albastrui)au 20 efecte cu viteza reglabila, au senzor si merg si dupa ritmul muzici din masina se pot aprinde si schimba culoarea de la distanta din telecomanda
4 buc 2x90cm + 2x120cm. Setul de 4 buc costa 4.500.000 lei. set de 4 bucati fara telecomanda (neon) la 2,7mil sunt disponibile pe rosu,verde,albastru livrari in orce colt de tara cu plata ramburs relatii la 0744883754 |
Re: neoane undercar
oferta valabila
|
Care e ultimul pret pt primul model de neoane(ala cu telecomanda)?
|
Quote:
|
Aha. Si transportul cine il suporta?
|
Quote:
daca esti intradevar interesat iti fac o favoare azi atat 4500000 si le ai acasa i |
neoanele pe leduri le mai ai si daca pretul inca mai e valabil
a ca era sa uit merg pe dacia nova??? |
Quote:
pretul e de 4,5 mil si le poti avea orcand din momentul in care am adresa si numele tau poti trimite un mail la [email protected] |
da dar cred ca e o problema ca eu stau in buc la un camin studentesc si ma gandesc sa nu am probleme si sa nu ajunga la mine si plata o fac cand imi ajung ???
|
a scuze in cat timp ajung la buc sau in cta???
|
a si presupun ca au si instructiuni de instalare nu ??? +garantie daca ajung pana joi iti fac comanda acum daca nu sapt viitoare astept un raspuns in cat timp ajung
|
cam cat ar costa tranportu lor pana aici? danke
:holden: |
transportul e cam 300mii cu tot cu returul banilor
|
Quote:
|
Quote: