![]() |
cam cati sunteti impatimiti?
hai salut fratilor,io-s din cta si ma intrebam,cam catzi suntetzi in braila si-n galatzi impatimitzi dupa tuning si street racing?
|
Daca erau ceva impatimiti, cred ca deja postau mesaje pe sectiune...
|
observ ca se omoara.cred ca s-ar trage zilnic
|
Lumea care are cu ce si care se da nu prea sta pe forum... Va asigur...
|
Re:
Quote:
|
pai inseamna ca fenomenu' e beton in zona asta :wink:
|
dar totusi nici un detaliu ... nimik ?
|
Un ultim detaliu (de acum o luna)... Porsche 911 Turbo vs. Dodge Viper. S-au dat pana pe la vreo 200. Castigator: pustiu de 19 ani.
|
marfa viperu ala a lu'sorin....are si ps2 sau x-box nu stiu sigur....
|
si ultimele detalii M5 vs Porsche 911 turbo cabrio ... pierde M5 ... M5 vs M5 nu are rost sa spun ca a castigat M5 , M3 e46 vs M5 castiga M3 cu putin , M3 vs Mustang castiga M3 ... astea sunt cele mai interesante ;)
|
salut impatimitzi de mashini! :D
Eu mi's dor un pushti de 16 ani din galati dar caruia ii plac mashinile si ptr ca nimeni din galati nu scris la topicu' asta am zis sa scriu eu:) Pot sa zic ca avem de toate:de la mashini de lux pana la mashini modificate.Printre mashinile de lux ash enumera:2xLincoln Navigator.Escalade,911si viper (cum atzi zis si voi),un cayenne sau 2:),2 rx-8-uri,vreo doua porsheuri mai veki,etc iar mashini modificate...cielo-uri si bmw-uri multe,o calibra sau doua,golf-uri si multe altele....pacat ca cele mai multe sunt modificate vizual...totushi am auzit de un leon care ar fi luat 911-le...e doar un zvon dar ar putea fi adevarat Asta e tot ce am avut de spus...poate nu am enumerat cele mai importante mashini din orash dar poate ar fi mai bine sa va spuna un cunoscator... Bafta! |
vodoboy>>you're not the only kid around>>shi io sunt din galatzi dar am 15>> e adevarat avem multe mashini mishto in galatzi :))>>hey baietzi io sunt mai nou shi mai neshtioutor >>>va rog ajutatzi-ma shi pe mine:((>poate ma luatzi shi pe mine la o cursa someday:)plz>>i just can't take it anymore.Mai am o gramada pana 18>>shi nu mai pot:)).shtiu ca ultimele chestii au fost off topic dar nu va sup pe mine:) :D :oops:
|
aja e Just a kid:),si eu aj vrea sa fac o plimbarica in viteza :D .Pana acum am mers doar cu 110(cu dacia lu tata:))) si nu a fost cine shtie ce..pana cand ne-a oprit politzia.Poate nu am simtzit adrelina deoarece mergeam pe autostrada,dar ma rog...
|
In Braila a aparut un Mitsu evo 8...... am mers cu el un pik si m-am cam albit la fatza....
|
masini sunt multe
in galati sunt multi impatimiti de masini dar banii sunt putini. eu ma chinui de 6 luni sa imi prepar un BMW 525 din 1991 cu 192 cai de fabrica. abia l-am terminat optic shi jumate de motor.
revenind la subiect numai noi suntem o gasca de vreo 8 persoane care ne-am intrecut cu daciile pe aviasan (de la metro spre vanatori) si a prins unuu dintre noi cu dacia 152km/h pe poza radarului. ar fi tentant sa se organizeze niste curse pe cosbuc. daca se aude ceva anuntati-ma shiu pe mine pls. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning