![]() |
Dodge Nitro
4 Attachment(s)
Dodge Nitro an 2007 full option, km 65.000 EURO 4; CUTIE AUTOMATA; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; POSIBILITATE LEASING;
JANTE ALIAJ 20", PIELE COMBINATIE GRI CU NEGRU, GEAMURI FUMURII, INCALZIRE IN SCAUNE, SISTEM AUDIO INFINITYCU 8 DIFUZOARE + SUBWOOFER, NAVIGATIE, HDD 20 GB, TOUCHSCEEN, BLUETOOTH, SISTEM ASISTENTA PARCARE cumparata de nou cu factura de la autoklas pretul a fost de 42.000 euro pret vanzare 19500 URGENT TEL 0730.840.801 |
Re: Dodge Nitro
nimeni?
|
15.400 euro urgent!!!
|
Nu stiu multe lucruri despre Nitro dar spune-mi te rog:
- motorizare & consum? |
Quote:
consum mediu 9 % motor mercedes cum este pe e 280 cdi 15.400 euro urgent masina este full option piele, dvd pilot... carte servce si factura de nou cumparata de la auto klass... revizii doar la reprezentanta... |
Daca reusesc sa fac ceva cu masina mea si oferta va mai fi valabila cred ca o sa te contactez.
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...07-rieger.html Din moment ce ai pomenit de posibilitate leasing banuiesc ca masina este inmatriculata pe persoana juridica - pentru mine aceasta este o conditie de achizitie! |
Quote:
bafta cu a ta! |
VANDUT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning