![]() |
E70 - X5 Modif
ce ziceti ?
|
Re: X5 E70 Modif
10 Attachment(s)
x5 D E70, 235 CV, Dynamic drive, XDrive, Full, Modificat
|
Foarte frumoasa masina , indredibila chiar , beculetele alea nu sunt deloc urate , doar carligul de remorcare strica , asta daca nu cumva tragi o mica remorga cu un SKY JET pe ea :D
|
Acel carlig cred ca urca si se coboara actionat de o maneta/buton .Cel putin la mercedes asa e .
|
salut.. interesanta... poate ne spui si noua ce motor ai:P
p,s, sincer.. luminile de la numar din fata .. chiar strica:) |
Re: E70 - X5 Modif
Luminile del a numar... sunt Hella de "Largo alcance" au o raza de actiune f mare si ma ajuta fantastic la condus noaptea pe autostrada... Ca sa va faceti idee, sunt echivalentul a 8 focus-uri cum au montate TIR-urile.... si sub numar era singurul loc unde incapeau montate.... in bara de AC SCh.....
Carligul il port pentru protectia barei spate... pt ca in Spania, dobitocii parcheaza pana lovesc masina fata si masina spate.... si cum nu o tin doar in garaj.... |
La X5 Carligul se detaseaza manual , nu e precum la Q7 Sau Mercedes...
dar... cum am spus decat sa vopsesc bara in fiecare luna... mai bine putin carlig ce strica in imagine dar e sanatos in structura....;-) |
la farurile astea de care vorbim, nu am gasit inca niste cercuri metalice ce vin de obicei pentru mascarea modificarilor la blocurile optice si pe care teoretic le ofera Hella ...nu am gasit distribuitorul care sa mi le aduca....
Pt. Agel eyes, am schimbat becurile de serie cu M Tec care au o lumina mai alba/albastra - e singura solutie pe care o recunoaste computerul masinii. am testat posibilitatea de a pune Xenon ,HID dar cu toate smecheriile si questiile legate pentru derutarea computerului nu am rezolvat nimic. Le aprinde ca Blitz-urile.... Daca montezi HID in proiectoarele de ceta pierzi functia de lumini de curba, care aprinde selectiv un halogen ceata in in functie de directia virajului, asta pe langa directionarea fazei scurte.... |
asa ca pt a avea Xenon aditional era singura solutie....
|
masina este superba...ingenioasa si sanatoasa ideea cu carligul:)...nu e putin cam inalta??sau ai suspensie pneumatica?
|
Superba :D
|
Si prin RO cand vii cu "asta mica" ? :lol:
|
frumos exemplar,spor la treaba in continuare si fara incidente!
|
ce bine arata bravo
|
eu as da jos beculetele tip audi, mi se par cam kitch
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning