Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Nu se aprind luminile de la butoanele pentru aeroterma (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/165662-aprind-luminile-butoanele-aeroterma.html)

sonnic54 24-01-10 21:23

Nu se aprind luminile de la butoanele pentru aeroterma

nu mi se mai aprind luminile de la butoanele pentru aeroterma. cele 3 . in rest totul pare sa se aprinda... ce sa fie . mam uitat la sigurante . nimica ars :| ce pot sai fac. are vreo mufa ceva ? sau unde tre sa ma uit . mersi mult .

un golf 3 . 1.4

sonnic54 25-01-10 17:08

Re: Nu se aprind luminile de la butoanele pentru aeroterma

am desfacut butoanele , degeaba, becul este bun ...

kenwoodboss 30-01-10 22:15

aceasi problema..nici mie nu mi se aprind . or fi arse ? nu am incercat sa le desfac. dar se ardeau toate ? (golf4)

sonnic54 31-01-10 13:05

ce am vazut acum la mineeste ca .. inainte daca lasam masina oprita si lasam semnalizarea intro parte se aprindea stop si pozitie pe partea respectiva...acum nu se mai aprinde nimik :| si nici poziitiile numi merg deloc :| dc oare ?

dragos.ovidiu 17-02-10 03:31

ai incercat sa masori sa vezi de curios daca iti scoate curent pe firele de la bec? ia un multimetru si verifica doar prin excludere iti poti da seama de la ce e problema .. becurile de la aeroterma masinii sunt de 12 V masoara cat iti scot firele daca nu scot sau scot putin ori e un fir intrerupt ori pierzi curentul pe undeva..

Repet doar prin excludere poti sa afli.. bafta

Aleeex2 17-02-10 05:05

Quote:

Originally Posted by sonnic54 (Post 3034168)
ce am vazut acum la mineeste ca .. inainte daca lasam masina oprita si lasam semnalizarea intro parte se aprindea stop si pozitie pe partea respectiva...acum nu se mai aprinde nimik :| si nici poziitiile numi merg deloc :| dc oare ?

Incearca sa imprumuti de la cineva carui ii merge blocu de lumini ( butonul de unde aprinzi pozitia / faza scurta ) si schimba-l. Sunt mai mult ca sigur ca de la el este.

P.S: Inainte sa pui altu curata-i mufa de praf.

zablau89 17-02-10 16:32

Aceeasi problema o am si eu la Golf 3 1,4 60 CP .... in primele zile ma chioram noaptea sa dau drumu' la dezaburire ......... stie cineva sigur care e siguranta pentru becurile de acolo? Mersi

Ecklund 17-02-10 21:36

Aceeasi pb am avut-o si eu cu butoanele de la aeroterma dar am rezolvat-o,era de vina becul care e pus sub butonul central,dar prima data mi-a dat batai de cap si mie.De atunci l-am mai schimbat de vre-o 2,3 ori becul dar e ok ca nu e scump si il inlocuiesc usor..

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning