![]() |
Machetele mele - andreimp3
13 Attachment(s)
Salut.:D
Am si eu cateva machete pe care o sa le prezint acum: -BMW Seria 3 -BMW Seria 5 -BMW X5 -Jaguar S-Type -Land Rover 4.6 HSE -Lexus GS300 -Mercedes-Benz C Class -Volvo V70 -BMW F650 ('97) Sper ca va plac... le tin doar de colectie... scara lor este de 1/43... toate masinile sunt facute de Hongwell Cararama, iar motocicleta este facuta de Welly, dar nu stiu marimea... deocamdata daca e cineva intresat de una dintre ele... nu dau decat BMW F650 ('97) motocicleta... la schimb sau cash. Pentru Bucuesti posibil si drum gratis asta doar daca am treaba pe acolo. |
Re: Machetele mele - andreimp3
Bine ai venit! Frumoase machetele tale. Mie imi plac mult 1:43. Daca cumva te gandesti sa dai Volvo V70 ma intereseaza pe mine.
|
Quote:
poate pe viitor (peste 2 saptamani) o sa vand volvo... te anunt eu... :-) deocamdata intentionez sa cumpar inca 2 masini tot la scara 1/43... weekendul urmator o sa ma duc la bunicii mei mai am niste piese de la un renault alpine (scara 1/18 ) care se potrivesc si pe altele... o sa le pun la vanzare pentru cine e intresat :D si sa vad ce mai gasesc din machetele mele mai vechi:twisted: |
Quote:
daca are jantele acelea cu buza, il rezerv eu... si daca mai ai renaulturi 1:18, m-ar interesa tot pe mine bafta !!! |
Frumoasa prezentare. Succes in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning