![]() |
/ schimb BMW 325
9 Attachment(s)
-motor 2500cc vanos 192cp stoc
-chip tuning +16cp -evacoare sport +6cp -interior piele -jante 17 -pachet m3 -xenon faruri+ proiectoare 6000k -faruri + angeleyes -stopuri m3 -cutie viteza sport -cap injectoare drs56 -pompa benzina sport cu deb.marit -180.000km -12/1993 -interior izolat cu folie antifonica -baterie noua -placute +filtre schimbate. dotari: -servo -dubluclimatronic -piele -trapa -comp bord -oglinzi electrice incalzite -xenon -abs -autoblocant -2 airbaguri -inchidere centralizata -jante -cash 4000 sau oferte schimb nu ofer diferent (masina merita toti banii) [email protected] |
Re: sau schimb bmw 325
up hai cu variantele:lol:
|
Re: / schimb BMW 325
|
opel tigra https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...pel-tigra.html
si diferenta din partea mea..da-mi un PM daca te intereseaza |
aerul functioneaza ? dar fara povestea ca , compresorul lucreaza, dar stai sa vezi ca nu are freon .... cum se intampla la 99% din pisici, si oricat freon ai baga, tot nu merge niciodata.
schimbi cu un 320, tot coupe,culoare verde perlat... stare foarte buna,aer cu reglare separata stanga-dreapta, suspensie sport reglabila, toba remus,xenon...etc . inmatriculata in februarie 2009.ofera diferenta , daca esti interesat |
nu stiu de unde ai scos tu caii aia din soft si evacuare dar in fine...bafta la vanzare :lol::lol::lol::lol::lol:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum am sa consider ce ai scris un up mai detaliat hai bafta si tie!! cine rade acum si pune lol lol lol? |
Quote:
|
softul la o masina asipirata da maxim 10% peste puterea din fabrica....casa stii si tu;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
320 asta e adus in decembrie 2008 de proprietar, inmatriculat definitiv in vara, cand i-au eliberat numerele .... schimbata tot ce inseamna bucsa pe masina, suspensie, vopsita verde perlat....nu are accident, lonjeroane intacte,oale,etc. a fost vopsita complet pentru aspect , nu de nevoie. e din 93....daca esti interesat spune o diferenta pentru schimb. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning