![]() |
Se vinde incinta 2X30Cm
4 Attachment(s)
Se vinde o incinta din MDF cu doua gauri de 30cm, 2porturi in spate 11cm diametru si 15cm adancime, lungimea incinta 90cm - 75 de litri, frecventa de acrodaj 55Hz.
Mai are si conectori SpeakOn (cred ca se numesc) cu cabluri 12AWG + papuci exact pt statie lipiti cu fludor. Am rupt mocheta dupa ea pt c anu-mi placea culoarea, pt +50 ron o pot mocheta complet. Pretul este de 125ron nemochetata, sau 175 mochetata. 0723.265.714 |
Re: Se vinde incinta 2X30Cm
suuuus!
|
incinta a ajuns la mine dar difurisle ce leam pus in ea sunt mult prea mari si nu bate bine basul.deci daca se poate o dau si eu sre vanzare in acest thread la 100 de lei
|
Eu am avut doua difuri montate de 400W fiecare 30Cm pt o zi si am probat-o, in casa bineinteles apartament de 3 camere cu pereti 80% beton si 20% caramida (stau la bloc)
Difurile au fost alimentate dintr-o sigura statie carea ducea ori 2*200 sau 1*400, teoretic mai trebuia o statie sa mearga la devarata lor putere. pt proba am dat cu 2*200W. Nu am de ce sa mint sau sa exagerez, dar zumzuiau grav toate geamurile din casa, usa de la intrare se deschidea singura de la vibratii, iar peretele de caramida vibra ca toti dracii. Eu zic sa incerci macar de proba cu alte difuri si poate iti schimbi parerea despre ea. Vroiam sa o pastrez pt mine, dar am vandut tot ce aveam legat de muzica pt ca era nevoie de bani pt masina. |
nu am zis ca e problema cu ea adica nu e buna,dar am doua difuri de 1000 rms aproape .ori incerc cu alte difuri ori o dau oricum postez aici stai linistit;)e in regula dar daca pot sa o dau o dau:D.deci sa vina clienti si ms mult a fost ambalata calumea:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning