![]() |
Cum sa conectez boxe dvd-player 5.1 la pc ?
As vrea sa conectez boxele de la dvd...mai mult muzica...deoarece sunt mai ”puternice”:D
|
Re: Cum sa conectez boxe dvd-player 5.1 la pc ?
ce sistem ai ?
|
5.1..................:rolleyes2
|
Ai incercat sa legi statia in care vin legate boxele la pc ? cu un cablu aux-in stiu ca merge.
|
1 Attachment(s)
am reusit ....:D am luat cabluri ca in poza de mai jos......dar nu stiu de ce barraie......:sad: am încercat și cu boxele vechi barie dar ma rar.......:rolleyes2
care ar putea fi problema? |
Poate nu ai pus unde trebuie mufa jack in placa audio sau poate nu le-ai impins bine... sau.. poate e firul intrerupt pe undeva..
Eu recomand la o astfel de conectica (jack - aux sistem audio) ca din setarile compului sa nu ai tot felul de equlizere activate and stuff. De asemenea, ar fi mai bine sa lasi sunetul mai mic din comp si sa-l folosesti pe cel de la sistemul audio si nu in ultimul rand.. taie microfonul daca e on. :D |
Poate fi microfonul on (problema des intalnita) sau de la cablu . Eu am patit sa nu fie cablul bun. Am reusit sa gasesc unul cu Gold insertion ( asta e denumirea, nu inseamna ca e de aur :) ) cam pe la 50 de lei am vazut si la Altex.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning