![]() |
Superoferte 1:18 la pachet!
6 Attachment(s)
Salutare,
Doresc sa vand cat mai repede machetele care le mai am pe "stoc", pentru a aduce alte modele noi. Astfel, in afara anunturilor deja postate, vin cu urmatoarele propuneri: 1. Nissan 350Z 1:18 AutoArt + Subaru New Age Imprezza WRX STi 1:18 Autoart = 350 Lei (transport inclus prin Posta Romana) 2. BMW 645 Coupe 1:18 Kyosho + Smart ForFour 1:18 Kyosho = 270 Lei (transport inclus prin Posta Romana) 3. VW Golf 6 GTi 1:18 Norev + Smart ForFour 1:18 Kyosho = 260 Lei (transport inclus prin Posta Romana) 4. Nissan 350Z 1:18 AutoArt + Ford Mustang GT Convertible 1:18 AutoArt = 360 Lei (transport inclus prin Posta Romana) 5. Subaru New Age Imprezza WRX STi 1:18 AutoArt + Smart ForFour 1:18 Kyosho = 220 Lei (transport inclus prin Posta Romana) Se pot face si alte combinatii, iar daca se cumpara 3 machete sau mai mult, pot oferi reduceri suplimentare (in limita "stocului" disponibil). Plata se face prin ramburs, insa cine doreste poate plati in avans in contul meu bancar, dispunand astfel de o reducere suplimentara de 5 lei. Se poate opta si pentru transport prin curierat rapid, care va fi suportat de cumparator (costurile aproximative ale curieratului rapid pot varia intre 25 - 45 lei, in functie de firma si de marimea pachetului). Ma puteti contacta pe PM, sau id messenger doyaseeme99. Multumesc. |
Re: Superoferte 1:18 la pachet!
golfu si M6 sunt faine,daca vrei sa mai lasi si din pret poate vb pe dragos_rapp_audi
|
Valabile in continuare!
|
Mega - Pack!
BMW 6er + Golf 6 Gti + Subaru Imprezza RX + Ford Mustang GT + Nissan 350 Z + Smart ForFour = ----------------------- 1000 Lei! *** transport neinclus in pret *** |
UP UP!
|
Fara suparare, dar ai 6 threaduri pe care vinzi cam aceleasi machete.
...Iti place sa faci posturi multe ? Sau doar vrei sa fie jumatate de pagina cu userul si reclamele tale? Serios. |
La smart for four se deschid toate usile?
LE:Iti fac o oferta pentru Ford Mustang si Volkswagen Golf 300 RON cu transportul platit de mine. |
Quote:
KingDesign -> da, Smart ForFour deschide toate 4 usile. |
am facut o oferta. Gandestete la el.
|
KingDesign, ai PM.
Mai am disponibil doar un singur Smart Forfour, cel argintiu cu bleumarin, celalalt s-a vandut. |
si cu cat dai smart-ul?
|
Imi pare rau, Smart-ul ForFour s-a dat, lista cu ce am de vanzare acum se poate vizualiza aici: https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...ml#post3078897
|
Se poate inchide acest topic, multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning