![]() |
Import masina EURO 2 !!!
Masina care vreau sa o cumpar e cam rara in Romania. Si as vrea sa aduc una de dincolo. Problema e ca masina e EURO 2 (1995...1999).
Am inteles ca se pot face unele modificari ca masina sa fie EURO 3 si sa se poata inscrie. Stie cineva mai exact despre ce modificari este vorba, cum se procedeaza si cam cat ar costa? Ar mai fi o varianta sa o tzin inscrisa pe o persoana din strainatate. Cel putzin pana la anu cand se pot inscrie si astea cu Euro 2. Si sa platesc taxele in germania pana atuncea. E posibil asa? Cam cat sunt taxele pe an dincolo? O sa se ia politia de mine la fiecare coltz ca am masina cu numere straine? Rog seriozitate si pareri din experienta proprie. |
Re: Import masina EURO 2 !!!
la prima intrebare...la noi in ro nu este recunoscut nici un tip de modificare de la euro 2 la e 3
|
Quote:
Depinde ce masina este.Asigurarea este cam 400-500 euro pe sase luni. Insa daca are nr. strain inainte de 90 de zile trebuie sa o scoti din tara.Trebuie sa aiba o iesire din tara in evidenta vamei in acest termen. |
Quote:
|
Mai asteapta pana la 1 iulie, cand se vor putea inmatricula. Asa am auzit, da nu stiu sigur..
|
1 ianuarie era.. nu iulie...
|
toti ateptam 1 iulie.. aam 1 ianuarie :D
|
merci pt informatzii
am renuntzat la complicatzii deastea, nu se merita raman cu constiintza impacata ca traiesc intr-o tzara de cacat |
noi cei care neam luat mahsini noi shi mashini sh de 10 mii de coco ce sa mai zicem:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning