![]() |
DJ-31-AIN Logan Lowrider - Low is a lifestyle
10 Attachment(s)
salut ,ma numesc Alin ,am 20 de ani ,sunt din Craiova si am o dacia logan abs+ . Desi o am de vreo 2 ani in primul am nu am schimbat mai nimic la ea,eram clasa a 12-a;bacalaureat,facultati..deabia dupa ce am terminat cu ele am zis sa ma apuc de infrumusetat bineinteles la insistentele lu` silviu (anonimboy;KYD). Si a durat ceva timp pana sa o aduc in starea de acum ,apoximativ 1 an...
Am schimbat o gramada de lucruri pe la ea cum ar fi ,sistemul audio,jante,bodykit,faruri,suspensie etc dar inca mai am de lucru deoarece acum sunt in stadiul de finisare. Dar problemele de zi cu zi ,si vremea nefavorabila lungesc finalul lucrarii .. |
Re: DJ-31-AIN ; PUR SI SIMPLU UN LOGAN
Masina arata foarte bine, se vede ca e intretinuta si ca s-a investit in ea.Dupa parerea mea, cred ca are neaparat nevoie de un "bad boy", in genul Loganului KYS.
Bafta! |
da mai are nevoie de multe ...dupa parerea mea ar mai fi cam badboy ,portbagaj clean ,xenon....astea sunt care le am acum in plan dar la ce am in cap ... sunt destule...
|
Quote:
Oricum, vad ca pana acum ai lucrat cu grija la ea, te sfatuiesc sa continui tot asa.Detaliile fac totul!Ai tot forumul la dispozitie pentru documentare; bani si timp sa ai!;) Bafta in continuare! |
da...frumos:)cum te descurci cu jantele pe 17?pragurile sunt originale sau sunt copie...caut de foarte mult timp praguri ca ale tale
|
ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut un topic aici...
ti-am zis pe mess si iti zic si aici...ai o masina superba ...in realitate e de o mie de ori mai frumoasa decat in poze... |
Ce marca sunt jantele ? Ai schimbat doar arcurile ?
|
jantele sunt rondell pe 17'',scuza-ma alin ca raspund in locul tau dar nu m-am putut abtine..sper ca nu te superi:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze nu foarte vechi dar nici foarte noi :D
Nota 10 pentru masina ... dai inainte ca e pe calea cea buna ;) |
Foarte frumos Loganul ! ... Simplu si cu gust ! :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina...:) bafta la ea!;)
|
o intrebare spoilerul spate de PH2 se potriveste la fix pe PH1?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning