![]() |
Comunitatea Saab - Īntālniri
Aici o să discutăm despre diverse īntālniri SAAB. Dacă aveţi propuneri nu ezitaţi să postaţi. Vă aşteptăm!
Deja avem o propunere de la Eugen01m. Quote:
|
re: Īntālniri Saab
puteti conta pe mine..
|
Multumesc mult pentru ajutor @D.Y ¬ :peace: .
"Salut prieteni Pentru intalnirea din 31.01.2010 Daca dorim sa ne facem simtita prezenta ar fi bine sa fim cat mai multi; asa inteleg ca s-ar face un impact mai mare si ar fi ceva sanse ca cineva din media sa ne ia in serios; altfel nu va fi decat o intalnire obisnuita si o defilare simpla. Intrati si confirmati prezenta pe forum, daca ne adunam macar 30-40 de masini ar fi garantat un succes! Va asteptam pe toti!" |
Un filmulet de la intalnire . Multumiri celor ce au reusit sa ajunga de departe !
https://www.youtube.com/watch?v=gH6SQ...layer_embedded Vor urma si ceva poze ! |
Quote:
A ieşit bine de tot! Felicitări pentru tot! Mi-au plăcut mult modelele vechi! :oops: |
Salutare tuturor!
O noua intalnirea nationala a celor pasionati de SAAB se anunta a fi pe data de 01.05.2010 in Targu Mures. Mai multe detalii puteti gasi pe forumul SAAB din Romania. Numai bine! |
Poate ajung si eu pe data de 01.05 la Tg Mures cu al meu tigan! Doamne ajuta :)
|
Re: Comunitatea Saab - Īntālniri
Club Saab organizeaza o intalnire in Bucuresti in data de 30 OCT la Casa Poporului, ora 12:00 !!! :D
|
Sa faceti poze pentru cei care nu vor ajunge :P
|
Pozele pot fi gasite pe Facebook. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning