![]() |
Pentru userii din Brasov. Comanda Logan.
Salut. Am vrut sa dau o comanda de Dacia Logan Prestige 1/43 de pe siteul dacia merchandising, o au la 10 lei, doar ca nu trimit decat prin curier ce costa 18.2 lei.
Acest topic are menirea de a aduna cateva persoane sa dam o comanda comuna sa ne ajunga pe la 12-13 lei Loganul. postati aici, vorbim la telefon, sau pe PM si poate ne gasim. M-as putea ocupa eu de colectarea banilor si efectuarea comenzii.:D Link catre Site-ul Dacia |
Re: Pentru userii din Brasov. Comanda Logan.
Ma bag si eu;-) Iti dau PM.
|
http://www.dacia-merchandising.ro/ju...-platinat.html pot lua modelul asta in aceasta comanda ?
|
Salut! Si eu vreau un logan! tzutzu_2009 e ID meu. Vb acolo ce si cum! MS
|
Ah da, comandati ce doriti, transportul e tot 18.2 lei, pana acum am fi 4 deci comanda + 4.55 .
Puteti lua si pixuri sau sepci. :)) Cateva date de contact : Y!M sherbandel telefon : 0754429310 |
Daca se incumeta madalin sa-mi aduca si mie una ma bag si eu:lol:
|
Cred ca ar fi bine sa stabilesc un termen limita, nefiind multi,bani putini, as prefera ca in weekend sa strang banii sa o rezolvam cat mai rapid.
Deci sa zicem ca pana Marti 26 Ian. sa am clar banutii si lista. Cine vrea altceva inafara de Logan 10 lei sa puna link-ul aici. Toate cele bune! |
Vreau si eu o bucata! :) Acolo in poza de prezentare, este in Logan normal, si la descriere scrie Prestige! :( Ce o fi pana la urma? :)
|
Cred ca e ce scrie, nu ce arata in poza. Trimite-mi un pm cu un nr de telefon, as vrea sa ne vedem sambata pentru banuti...
18.2/5=3.64 :) |
Eu o sa vin cu e30_eVG3n ! :)
|
Razvan vin si eu :D
|
Ok man! Pai te pescuiesc eu de pe undeva! ;) Vorbim!
|
Prezent si eu am vorbit cu Madalin sa rezolvat treaba.Hai baetii cu daciutele:lol:
|
Quote:
P.S. daca mergeati la orice reprezentanta dacia va comandau ei,daca nu aveau pe stock,si va aduceau la pretul de pe site;) |
Nu e mai scump la reprezentanta? :) Asa am inteles ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning