![]() |
Vreau sa imi iau MASINA
Fac 18 ani peste doua luni si vreau sa imi iau o masina ori ce tip , dar nu stiu ce ,am in jur de 14 mi Euro VREAU SFATURI VA ROG DIN SUFLET
|
Re: Vreau sa imi iau MASINA
iati un trabant tunat...e misto
|
Quote:
Pentru incepatori ar merge un C klasse . C200 CDI , C220 CDI . Tu ce cauti ? Ce dimensiuni vrei ? sa fie mai mica , mai mare ? Cu motor mica sau mare (cam ce cilindree) . Cam ce bani de impozit anual vrei sa dai ? Ce doatari cauti ? Si care este anul minim la care te gandesti . Ca pe la 14.000 euro poti lua de la A klasse pana la S klasse de dupa 2000 - 2001. Da detalii . Bafta. |
motor max 1.9
impozit in jur de 10 mil sa fie cupe sau berlina dimensiuni medi nu sti Tigra |
ia-ti draq un golf 4 ca esti incepator ... 2 ani pana te obisnuiesti ...oricum depinde de tine cu banii astia poti sa iei orice serie bmw second hand...daca nu iti place hatch back ia-ti un 3-er coupe e46 !
|
Inseamna ca iti poti lua un C200 kompressor , C200 CDI , C220 CDI , E200 kompressor , E200 CDI, E220 CDI.
Poti gasi masinile de mai sus pana in 14.000 euro si ca ani din 2004-2005-2006. Acum depinde ce sofer esti. Daca esti incepator rau de tot :D , vorba colegului, mergi pe un Golf sau ceva mai mic pana te inveti. Si apoi treci la Mercedes. Mai ales ca Mercedes-ul este cu tractiune spate. |
asta asa e cu soferia :)
|
Quote:
Nu o sa iti vina sa te mai dai jos :peace: |
Quote:
|
La 12.000-14.000 E , iti gasesti un A-klass 180 cdi din 2008 chiar 2009 ;) modelu facelift , cu optiuni care zic eu sunt chiar mai mult decat destule !!:-)
|
Quote:
|
Era doar o parere !! :-P Bafta la cumparare, sper sa gasesti ceva pe plac !
|
KIA pro cee'd ce parere aveti
? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning