![]() |
E36 - 318is DRU
Buna! Citesc de ceva timp pe acest forum si am vazut numai masini frumoase si/sau puternice pe aici sau care sunt in curs de transformare. Asa ca m-am gandit sa imi prezint si eu masina in stadiul in care este acum, apoi pe parcurs voi posta modificarile aduse.
Masina este un BMW seria 3 in 2 usi, versiunea coupe Motor: M42 1796cc 140cp~175nm Dotari: geamur, oglinzi, trapa, faruri electrice, inchidere centralizata, ABS. Ca modificari as putea enumera: -eliminare bandouri,semnale laterale, embleme -jante BMW 7,5J fata si 8,5J spate -arcuri sport -vopseaua in 2 culori -stopuri M3 -faruri Xenon -final sport -filtru aer sport -sistem audio: - mp3 Alpine - difuzoare GZ 80wrms pe fata - amplificator Hifonics Brutus 1500wrms - subwoofer Gz 1000wrms - condensator 3F |
Re: E36 - 318is DRU
Frumoasa si ingrijita masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute, ceea ce ma bucura este ca ai adoptat un stil putin mai aparte la exterior, destul de indraznet si sincer chiar ii sta bine de tot, bafta in continuare ;)
P.S.: din ce an e domnisoara :D ? |
frumoasa masina....
stopurile dau chiar foarte bine....:lol::lol: si niste angel eyes ar da bine la motor nu te-ai gandit sa ii aduci modificari??? sau poate altu mai mare:oops: |
Super masina, imi place. Sa ai grija de ea, ca sa aiba si ea de tine:P
In sfarsit vad si eu un coupe fara kit M si arata bine! Spor la treaba pe viitor.:D |
Multumesc pentru comentarii.
Masina e din 1993 am uitat sa precizez. Stopurile din poza nu mai sunt pe masina, acum am de M3, dar le mai am si cele din poze. Maine dimineatza merg cu ea la Dyno sa vad cati cai mai are in momentul de fata :) |
Frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos.
\Si astept sa vad ce zice Dyno |
Ingrijita matza si facuta cu bun gust. Ce modificari ai vrea sa ii mai faci ?
|
ce a zis dyno....:D?
|
1 Attachment(s)
pai dyno a zis asa:
-146,5 bhp la motor -94 bhp la roata cuplu 186Nm maine pun si poze si filmari ca azi tre sa merg la munca |
oare cand a ieshit din fabrica cat scotea :)?
|
de fabrica avea 139 bhp:-) dar s-a umblat pe la soft se pare:D
pun si filmuletul https://www.youtube.com/watch?v=QcW95...layer_embedded |
3 Attachment(s)
mai atasez niste poze cu masina, deoarece primele pozele postate erau cu semnatura altui site, cer scuze moderatorilor.
|
salut
te intereseaza un kit de M, xenon, faruri, angel, stopuri???? |
6 Attachment(s)
saptamana asta am pus distantiere de 20mm fata-spate si de curand am montat si o suspensie sport reglabila de la TA Tehnix. inainte aveam decat arcuri sport si nu era suficient de rigida cum imi place mie. acum chiar se simte ca e suspensie sport.
multumiri lui sebastian c. pentru suspensie si lui mistretzu pentru ajutorul acordat pentru montarea suspensiei. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning