![]() |
E36 - Compact..
2 Attachment(s)
Prima Masina:D
Este Un Compact Din 95 .. Motor De 1600 102 Caluti Benzina Il Am De Un An Si Ceva... Sunt Foarte Multumit De El.. Am Bagat Ceva Bani In El...(In Aspectul Exterior) In Mecanica Nu Am Bagat Nici Un Leu Deocamdata..!! O Sa Pun Poze Cum Arata Cand L'am Luat Si Cum Arata Acum...!! Bine Mai Sunt Multe De Facut.. De Asta Astept Si Parerile Voastre..!! |
Re: e36 Compact..
Cam Asa Arata Acum Un An...Bine Fara Gemuri/Genti negre alea le'am pus eu..
O Sa Pun Si Poze Noi Dar Sa Fie Vreme Frumoasa...Ca Sa Pot Face Alte Poze..! |
Re: e36 Compact..
4 Attachment(s)
In Vara..
|
Re: E36 - Compact..
Bomba masina!
Marfa rau jantele o.z. imi plac! App esti in anonymous?:-) |
2 Attachment(s)
Nu Mai Am Parasolarul Ala,Nu Era Corect Atata Timp Cat Nu Esti In Club, Il Aveam De La Un Prieten...!! Jantele Le'am Facut Eu..!!
Acum Cateva Zile A Primit Cadou Un Eleron De Aluminiu Si Semnale Cromate.. Peste Cateva Zile O Sa Ajunga Si Toba Sport.. (Asta Pentru Ca A Fost Cuminte) Mai Sunt Multe De Facut Dar Cu Timpul Sper Sa Le Fac Pe Toate... |
Quote:
|
Quote:
|
Ft tare, imi plac semnele chinezesti ... adica vin bine pe masina.
O recomandare, eleronu ai putea sa pui ceva mai inalt sa te ajute la viteza ridicata cat si in virajele ac de par. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frate nu mi-o lua in nume de rau, ceilalti colegi au fost subtili eu nu o sa fiu:
1- Agata eleronul ala in perete sa-ti aminteasca de reisar-ul din tine nu il pune pe masina 2-Scapa de poemul ala japonez 3-Strage bani de alte jante,fa-i nasul negru,...rasfoieste si tu forumul asta sunt atatia baieti care au facut ceva frumos Daca tie iti place asae prb ta gusturile nu se discuta,totusi arunca un ochi aici: http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...2&Topic_Cat=19 |
Quote:
Si bah asta vezi ca jantele alea sunt stra stra stra stra mosii de la alea ale tale cracanate Bossulik... da o priza de aer pe capota si plafon..? ce zici? eu unu zic ca ar merge la linie cu eleronu |
nu cred ca trebuie sa fim rautaciosi.
1.ar fii bine sa dai jos toate semnele alea chinezesti de pe masina)ca doar e o bavareza ) 2.fa-i nasul negru 3.nu pune eleronul ala ,parerea mea e ca nu o dea bine pe masina ta 4.orienteaza-te catre alte jante,cum ai zis si tu cele de ///M ar da bine asta e doar parerea mea,sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Bafta! |
Quote:
eleron ala nus are loc pe masina ta incearca un cozorc pnt luneta ar da mai bine:lol::lol: ...jantele nu mai zic.....:shock::shock: in rest masina este oki frumoasa...si ingrijita:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning