![]() |
probleme frecvente 320i e36
Buna tuturor. Imi cer scuze daca deschid un thread nou poate in necunostiinta de cauza dar am cautat putin pe forum si nu am mai gasit unul pe aceeasi tema. Daca exista, va rog sa ma directionati catre el.
Un amic vrea sa isi achizitioneze un e36 320i, si as vrea niste sfaturi legate de problemele tipice ptr acest model. La ce sa se uite cand merge sa incerce masina, ce sa asculte, la ce sa aiba grija! Orice sfat, cat mai mic el, e binevenit. Mentionez ca motorul este din '98(masina e recarosata), nr de km nu il cunosc, iar caroseria de asemenea nu cunosc din ce an este. Astept pareri. Multumesc anticipat! ;) |
Re: probleme frecvente 320i e36
du/te la tester cu el
|
Am avut e36 si ca si probleme frecvente....daca e vanos motorul asculta motorul sa nu aiba un croncanit, directia jocuri etc, suspensia si ambreiajul, cam astea sunt ......cine mai stie sa completeze
|
intr-adevar la un motor cu vanos se poate auzi un croncanit,sa se uite la clima daca e din aia digitala sa nu i se opreasca/opreasca cum ii vine ei....
|
ia un mecanic cu tine care cunoaste.....si se pricepe la bmw...
nu te duce tu daca nu ai treaba cu mecanica...sa asculti ticait..sau ce mai spun baieti pe sus.....iei pe cineva care se pricepe la bmw si rezolvi prob asta ...este cel mai bun sfat..nu sa asculti un croncanit ticait etc... bft ;) |
sa se duca cu un mecani sau sa o puna pe tester ,e cea mai simpla solutie.
|
Quote:
nu mai zici sa asculte tacait bazait=))):))) nu iti trebui tester sa afli daca masina este buna;)un mecanic este de ajuns |
Quote:
|
1 Attachment(s)
in coloana din stanga vezi problemele care sunt postate in autodata
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning