![]() |
Masina mea: Astruta mea
7 Attachment(s)
de curand mi-am luat o astra g coupe si m-am apucat sa umblu la ea.eu stau in grecia si aici cam toti isi modifica cat de putin masinile.
Descrierea modificarilor aduse masinii Tuning exterior Vasilakis Jante momo gtr cu cauciucuri bridgestone potenza 205/55/16 evacuare integrala sport remus Kit admisie dbilas dinamic(+25 de cai) Mp3 player Kenwood suspensie noua fata spate sport bilstein(amortizoare galbene+arcuri rosii) kit frane sport Ate rracing Desigur celelalte dotari standard ale masinii Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Jante aliaj, Sistem navigatie, Inchidere centralizata, ABS, Proiectoare ceata, Geamuri electrice,antiderapaj etc. Nu prea stiu de defecte la astra si mai nimic despre masina dar pana acum e ok se comporta bine si toarce ca un motan.as fi vrut sa o schimb cu una mai mare daca as gasi. Astept comentariile voastre. va multumesc |
Re: astruta mea
misto de tot admisia ;)
asa ai luat masina sau ai montat-o tu? |
am montat-o la service ca avea si garantie
|
ii foarte tare, chiar isi merita banii, dar din cate stiu eu castigul de putere este undeva pe la 12-15 cai :)
|
Simpatic opelul... o parere: ornamentul de pe capota da`l jos. nu te ajuta cu nimic si inrautateste aspectul masinii. Daca tie iti place, nah.. asta e... dar e fara folos.
|
subscriu :)
|
m-am gandit la asta.vreau sa-i pun imitatie de carbon pe capota
|
asta da, daca e folie de calitate arata chiar bine ;)
|
ce motor ai ? 1.6 ?
|
Din poza reiese ca este 1.4 16V;)
|
este 1.4 16v
|
masina are potential de tuning numai ca eu zic ca nu are rost sa bagi bani in motor ca nu cred ca sa scoti prea mult din el. culoarea mi se pare frumoasa si as vrea sa te mai intreb ceva cam cat cosnsuma....si parerea mea scapa de lemnul ala de pe consola centrala eu zic ca nu se prea potriveste. e doar o parere
|
depinde cum mergi afara daca nu treci de 120 nu trece de 6 iar in oras la mers normal cam 8
|
Re: Masina mea: Astruta mea
"lemnul" e doar un ornament... se poate scapa usor de el...
pt motorasul de 1.4 16v e un consum destul de bun... acum depinde de cum o calci :D o poti face sa urce evident in consum doar apasand pedala ceva mai tare :D ... |
Re: Masina mea: Astruta mea
dar nu ar fi curios cineva sa faca un schimb dar cu ceva break.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning