![]() |
Ford Focus XR5 Turbo
6 Attachment(s)
Ford Focus XR5 Turbo Motor: 5 cilindri, 2,5 litri, turbina KKK K04-2080D. |
Re: Ford Focus XR5 Turbo
arata f bine masina asta :) nu cred ca o sa fie nici scumpa ! oare un concurent pt golf 5 gti ?
|
frumusica cel putin fata , ca spatele nu prea imi place....(se putea unu mai reusit) ;)
|
frumoasa masina! oare cat de usor poti s-o parchezi cu fundul ala asa ridicat? oricum...nu conteaza...frumoasa masina!
|
Super simpatic focusu asta nou (in general)...si il legatura cu XR5 turbo cred ca ajunge sa concureze cu Golf 5 gti....chiar daca nu o vedem cum se conduce pe strazile noastre :P
|
da..masina dragutza....dar puternica..ca si nivel de performante e peste GTI de la VW! pret mai mic ca si la gti deci e peste masina nemteasca!
|
Am citit in TopGear k o sa coste cu cateva mii mai putin chiar dak are doua zeci si ceva de cai mai mult.
|
superb! :) mie imi place mai multe decat golful ...
|
Carei diferenta dintre un St si asta?
|
focus-urile in general si arata bine ... si se comporta bine ... ;)
asa ca au facut o treaba buna |
O masina care nu face fatza unui golf gti sau un type-r
|
Cred Ca Se Putea Lucra La Partea Din Spate. E Ca Si Cum Cineva Ar Fi Taiat'o Oblic. Asa Arata Din Punctul Meu De Vedere. Jantele Sunt Sweeeet.
|
Cum sa nu faca fata la un Gti? Pai ala are 200 cp si asta 222( su stiam de 225). Iar ca tren de rulare Focusu a fost tot timpul cu un pas in fata Golfului.
Ca materiale interioare,da Golf este peste.Ca design fiecare cu gusturile lui. Si golfu arata misto dar si Focusu are un kit destul de nervos. Eu aleg Focusu. Respect. |
am vazut focusul st live si e foarte frumoasa masina...sare mult mai tare in ochi decat golfu....si portocaliu asta e demential, in poze pare cam sters dar pe bune e superba masina:rolleyes2
|
per ansamblu imi place
daca la spate umblau mai mult iesea si mai bine ..in fine |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning