Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   CONSTERNAT (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/164594-consternat.html)

mareus 19-01-10 11:32

CONSTERNAT

Dragii mei....galateni... au trecut deja 2 zile de cand s-a dus prea curand si....prea departe bunul nostru prieten Nicu. Cati dintre noi i-am fost clienti...cati dintre noi i-am fost prieteni...cati ne-am facut la el penele de cauciuc....si totusi aici, pe forumul pasionatilor de automobilism, tacere totala.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ene'Andrei 19-01-10 11:42

Re: CONSTERNAT

Dumnezeu sa-l odihneasca! eu il cunosteam doar din vedere...si am dat doar o singura data noroc cu el :(

mareus 19-01-10 12:17

mda...s-ar parea ca m-a cam luat valul...deja cativa din galateni isi exprimasera regretul...mea culpa.

merita totusi intr-un topic separat

Sa le fie tarana usoara!

madalin89 19-01-10 15:09

dumnezeu sa-l odihneasca

Prickindell 19-01-10 21:16

Nici nu stiu cum sa incep.... prima data am vorbit cu el prin septembrie-octombrie 2009 si am schimbat 3 cauciucuri la el la vulcanizare si atunci am vorbit cu el despre o gramada de chestii...despre dacia lui neagra, despre modificarile aduse, despre furtul ei, despre R 12 Gordini al lui nea Iordache (AG 12 GOR), despre Dacia lui Morcov_ssl vazuta in etapele de VTM....si altele...nu imi aduc aminte in momentele astea.... Duminica, ziua nefericitului accident, chiar am fost la vulcanizare sa imi faca pana la o roata si sa ii arat cum arata acu masina mea si poate mai schimbam niste pareri, insa el nu era......

DUMNEZEU SA II IERTE !!!

U_TUNING 20-01-10 07:51

Mareu asa este dar nu multi dintr-e cei care frecventeaza forumul nu il cunosc.....

Am auzit si eu in aceeasi zi in care sa intamplat nefericitul eveniment.....nu imi vine sa cred ca sa dus!!!!!!!

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!!

racinGTI 20-01-10 12:25

era un baiat super...il cunosteam de cativa ani si am vb de foarte multe ori cu el...dc incepeai sa vb de masini nu mai termina...avea o placere nebuna...tot respectul si toata admiratia...dc in rai sunt masini va fi cel mai fericitit...fie ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui

poate reusim sa ne stangem sa facem un tur de oras in numele lui...astept sugestii

in seara asta la 19.00 la statuie si plecam spre vulcanizare sa aprindem o lumanare si sa punem o floare...oricine vre sa faca un gest e asteptat cu placere...va rog sa va anuntati prezenta aici pe forum

frate ai grija de tine acolo sus si sa stii ca nu te vom uita...

la 19.00 in fata la vulcanizare..pt cei care vor sa ii aduca un omagiu lui nicu

Prickindell 21-01-10 01:25

2 Attachment(s)
eu abia acu am apucat sa citesc ce s-a scris....daca mai sunt baieti care vor sa puna o lumanare sau o floare la vulcanizare, eu voi fi prezent la statuie azi (21.01.2010) la ora 19:00 si stau pana la 19:30,apoi ma indrept spre vulcanizare.

Eu sunt cu o Dacia 1300 neagra

All times are GMT +2. The time now is 12:25.

- Copyright 2026 4Tuning