![]() |
Orasul bordurilor?
2 Attachment(s)
Din cate stiu, mandatul de primar general al capitalei, nu mai apartine de ceva vreme distinsului Adriean Videanu ( a.k.a. Bordureanu, Primarul-bordură, etc.), insa au ramas macar o parte din contributiile aduse de catre acesta, pentru imbunatatirea aspectului stradal, al trotuarelor mai exact, nu cred ca e singurul interesat de asa ceva, totusi cu distinctia pe care o detinea, nu prea ii permitea codul deontologic si bunele moravuri sa le materializeze, dar cine stie... A reusit el totusi sa schimbe bordurile in cam tot orasul, la un moment dat, probabil, in lipsa de trotuare dezafectate, s-a gandit el mai bine ca ar fi ok sa mai adauge un strat, inca un rand de bordura, pe Calea Vitan putin dupa Mall Vitan, spre Mihai Bravu...este adevarat, nu a reusit sa acopere o portiune foarte mare, e posibil sa fi fost in apropiere de incheierea mandatului ca primar...cine stie..poate dac ramanea in continuare in functia de primar ajungeam sa locuim in case construite din borduri...
PS: a se vedea numar de inmatriculare, ca o ironie, e ceea ce se intampla in tara asta, e ce dau ei pe noi... |
Re: Orasul bordurilor?
Foarte tare prima poza...:lol:...se potriveste in general cu Videanu si bordurile sale.
|
=)))))
numai in romania se pune o bordura peste alta bordura :))))))))) a incercat sa isi umple mai mult sacu la sfarsit ....romania |
e ceva foarte...energetic
vorba lu' mircea badea.. de ce doamne nu am un cont plin de bani in strainatate..sa stau in romania sa ma distrez si sa rad |
Da, bravo, Romania e o tara in care vii sa te ditrezi si sa cheltui, sau invers, o tara in care sa furi si sa pleci :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning