![]() |
E36 - STOK
9 Attachment(s)
salutare.as dori sa va prezint un bmw e36 din primele modele.an fabricatie 1991,motor 2.0 24v fara vanos,euro1,123 000km reali!!carte service,vopsea fara pic de zgarietura sau atinsatura,ca dotari as enumera:geamuri fata electrice,aer conditionat am impresia dublu,proiectoare,servodirectie,cass original si cam atat.masina a fost f intretinuta apartinand unui batranel are telescoape,baterie si cauciucuri 205 55 15 noi.eu am skimbat la ea un furtun de la radiator care crapase uleiul filtrele etc in rest totul este complet functional si pare nou inclusiv articulatia directia etc.ca planuri ar fi in curand cam asa:-suspensie
-semnale albe si stopuri m3 -nasul negru -buza alpina fata(deja o am) -vopsite pragurile si barile fata spate in culoarea caroseriei -jante alpina |
Re: BMW e36 STOK
5 Attachment(s)
inca cateva poze le am facut in seara asta pe inserat dar o sa fac si pe zi
|
Re: BMW e36 STOK
ups...masinuta noastra..mica bestie..intr-adevar masina e foarte intretinuta si trage foarte bine,pentru un motor de 2.0:D
|
Re: E36 - STOK
asa am auzit si io ca este tipla:D si asa este pare ingrijita
dar nu imi place culoare deloc daca ii pui jante suspensie sport nu ii pui macar arcuri??? ca o sa arate aiurea bft la modificari si cat mai multe:>:> |
frumoasa pisica, se vede k a fost ingrijita si tinuta in garaj,am inteles k are si carte de service.Spor la treaba ! :twisted:
|
Frumoasa. S-o stapanesti sanatos , catii mai multi kim fara incidente.
|
urmeaza un motor mai mare si ... turbo ?! :???:
|
Quote:
|
azi iam vopsit nasul negru si montat semnalizarile albe.as dori sa intreb pe cineva daca stie cat este de greu de demontat si montat alt plafon.mersi
|
Quote:
cred ca sunt cateva ore de munca la plafon...:-) |
hai cu o poza sa vedem cum ii sta cu nasul negru.:D:D:D
|
Sunt si eu interesat cam cat te duce taxa de inmatriculare. Sa ai parte de ea, a fost intretinuta.
|
pe mine unu nu ma intereseaza taxa de inmatriculare.dupa cum vezi masina este cu numere de spania.eu avand acte e pe numele meu si nare nici un rost sa o inmatriculez.;))oricum taxa cred ca e destul de mare masina fiind euro1
|
renunti la skoda ?
|
Man ai devenit fan bmw? Cu E46-le ce se mai aude? Sa le stapanesti sanatos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning