![]() |
Machete in lucru - myaytza
6 Attachment(s)
Dragi tovarasi si prieteni...:D just kidding am sosit si eu aici sa va prezint etapele constructii (modificarii) unei.....machete din plastic
Macheta e de fapt teleghidata(era) si e din plastic Am 3 intrebari: -merita sa mai continui sa lucrez la acest material? -imi puteti da niste sugestii de modificat? -masina doriti sa ramana un "monster truck" sau sa fie gen "lowrider" sa ii construiesc eu un sasiu cu jentile de la un audi tt?:???: Eu personal am optat pentu un design "clean"...in limitele masinii adik am acoperit stopurile clantele usii si alte gauri. Aveti aici poze cu cabina si cu intreaga masina si cu jantele::arrow: ...aaaa si inca ceva merita sa construiesc in spate boxe si inca ceva cum se indeparteaza stickerele? Attachment 1268425Attachment 1268426 Attachment 1268427Attachment 1268428 Attachment 1268429Attachment 1268430 .....si daca se poate imi puteti spune de unde sa gasesc niste jenti si alte accesorii? hope u like me......myaytza |
Re: Machete in lucru-myaytza
Pai ce realitate vrei sa ii faci la asta daca i-ai acoperit stopurile ?
|
1 Attachment(s)
Pai stopurile leam acoperit si voi crea un stop lung cu 4 leduri iar farurile vor fi si ele functionale.:D
Voi acoperi bena(cred):lol: si voi face un spoiler si cam atat pana la vopsire si constructia saiului [ATTACH]1269847[ATTACH] |
low rider ar arata super....
|
Pai daca modificam buzele aripilor, acoperim bena si o vopsim albastru ar arata bine nu?
|
Quote:
|
pai bena o acopar sigur dar m-am gandit sa pun acolo bateria pentru led-urile de la stop si de la faruri..... merge si cum spui tu dar n-am "o boxa mai mare" adica nu prea mare...:D
|
Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini
Salutare! cu ocazia lansarii noului Chevrolet Spark(masina care chiar mi-a placut) si neexistand machete (inca) am hotarat sa-mi construiesc propia mea macheta din carton.
Pentru aceasta trebuie sa construiesc 2 masini: una de proba(doar ca sa vad unde si cum vin piesele) si cea finala (cu interior,volan,scaune,frane si etiere...) Poze din versiunea 1:nu sunt deoarece imi da o eroare:oops: Daca se va rezolva voi reveni cu poze curand:lol: |
Re: Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini
foarte interesant..asteptam poze.
|
Imi pare foarte rau dar nu pot uploada pozele, imi da o eroare.Ma poate ajuta cineva?:oops:
|
constructie in imagini./...si imagini lipsa...
de ce ai mai postat daca nu poti pune si poze ? |
http://picasaweb.google.com/11706227...hevroletSpark#
Uitati aici pozele din etapa 1, va reamintesc ca este un model prost,facut in graba doar pentru pozitionarea pieselor si scuzati claritatea pozelor:-) |
Se putea si mai rau... ;)
|
Am vazut-o si pe asta....Ce urmeaza?
|
Machete din vata de zahar si hartie igienica !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning