![]() |
[My Scoot] Gilera Runner (rock_angel)
astazi am dat typhoonul la schimb cu un runner (si diferenta din partea mea)..m-am plimbat putin cu el..merge destul de bine:)
probleme: trebuiesc schimbate garniturile de la pompa de apa trebuie schimbata bateria si trebuie sa iau un set de contacte (le are dar nu stiu ce naiba au).. ca sa plece de pe loc trebuie turat mai tare poze pun mai tarziu:) |
Re: [My Scoot] Gilera Runner
ca de obicei eu sunt primul care posteaza ! sa il stapanesti cat mai bn si ai grija ce faci cu el ! si de asta sa ai parte ca de ala...deabea il luasesi si l-ai si dat :)) Runneru e mai bun astept sa vad cum merg schimbarile ! Ba ia zi pe asta il tunezi ? adik m-ai ai de gand sa faci ce voiai sa faci la typhoon ? actele le-ati terminat ? cat a costat contractu V-C ?
|
Succes cu el..la cat mai multi km fara incidente si sa il stapanesti sanatos :) Astept poze
|
Inca un runner :lol:
Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente ;) . Asteptam poze cu el ;) |
contractu v-c inca nu l-am facut..o sa il fac zilele astea...are ceva daca il fac de mana si nu ma duc la notar cu el?
si nu..nu vreau sa il tunez..poate il vopsesc..dar nu vreau sa il tunez:) P.S: multumesc pt. urari:oops: |
NORMAL CA ARE CEVA TE PRINDE POLITIA TRE SA AI ACT NOTARIAT NU FITZUICA , CA , CU AIA TE STERGI LA WC
Fai act notariat sa fi mai sigur Vezi ca imi iau si eu runner am gasit deja scuteru pe bikeshop ;) |
2 Attachment(s)
si poze :)
|
Sa il stapanesti sanatos. Sa speram ca la tine o sa ii fie mai bn, cel de la care l-ai luat nu a prea stiut sa il pastreze ;) Felicitari pentru achizitie
|
hopa...inca un runner.......sa-l stapanseti sanatos....
|
ce toba are,ca vad ca ii sport:D,sau asa mi se pare:D
|
Cate runneruri sunt deja? Super tare, sa ai parte de el si la cat mai multi km. are ceva lipsuri dar se rezolva usor, nu te costa nu stiu ce. Bafta :D
|
mda..intradevar..are cateva probleme..dar..se rezolva..:)
P.S: multumesc inca o data pt. urari:) |
poi al lui razvan al meu al lui rock ange a lui vladml.....eu numai atatea stiu....
|
si a lui florin :D
scuze de offtopic |
se imultesc runneruri`le bafta cu el :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning