![]() |
Vand 1/24 Ferrari si diverse
2 Attachment(s)
Poze am sa fac, detaliate cu fiecare in parte daca exista doritori,ele se pot vedea in majoritate si pe tread-ul meu de prezentare.
Preturile sunt negociabile intre 40 si 60 lei, pentru mai multe bucati reducere,transportul cu posta romana undeva la 7 lei. Ferrari 599 Fiorano GTB - Maisto, fara cutie- 50 lei Ferrari 550 Maranello - Bburago in cutie - 50 lei Ferrari 348 TB - Bburago , fara cutie 50 lei Ferrari 288 GTO - Bburago, fara cutie, revopsit 45 lei Ferrari F40 Bburago, fara cutie -50 lei Ferrari F50 Hard Top, fara cutie Bburago - 50 lei Ferrari 280 GTO 1962, Bburago, fara cutie 60 lei Chrysler Viper GTS, Bburago ,in cutie 40 lei Bugatti EB 110 Bburago Kit cu cutie , 45 lei Lamborgini Gallardo Superleggera, Bburago in cutie 50 lei Lamborgini Murcielago LP 640 Maisto in cutie 45 lei. |
Re: Vand 1/24 Ferrari si diverse
vreau sa imi tii 288gto 1.24....multumesc
|
Oki, ne auzim.
|
Se pare ca Ferrari-urile pleaca luni la Bucuresti,mai putin 288 GTO care este rezervat lui Darius o sapt. ;)
|
accepti 40 cu transport pentru 288gto?daca da,pune-o la posta luni caci o iau:D
|
45 cu transport, roata de rezerva e doar cauciucul si lipseste o bucatica din G de la GTO din spate.Asa am cumparat-o iar vanzatorul a omis sa-mi spuna "micile" amanunte.
|
Vad pe acolo si un 250gto. Mai e valabil, dar 550 Maranello?
|
Momentan a mai ramas doar:
Chrysler Viper GTS, Bburago ,in cutie 40 lei Bugatti EB 110 Bburago Kit cu cutie , 45 lei Lamborgini Gallardo Superleggera, Bburago in cutie 50 lei Lamborgini Murcielago LP 640 Maisto in cutie 45 lei. |
Chrysler Viper GTS, Bburago ,in cutie 40 lei
Bugatti EB 110 Bburago Kit cu cutie , 45 lei Lamborgini Gallardo Superleggera, Bburago in cutie 50 lei Lamborgini Murcielago LP 640 Maisto in cutie 45 lei. Sau 150 lei toate 4, absolut noi.Accept si schimburi cu machete rally, racing, mai mici sau mai mari! |
140 lei toate 4,(transport inclus) sau variante.
|
superllegera ala e fain vb pe mess la id dragos_rapp_audi
dar,din cate vad are eleronul rupt :( |
3 Attachment(s)
Nici o macheta nu are nimica rupt,poza e facuta asa de mine(am blurat ce e in spate si am prins si eleronu').Machetele sunt ca noi garantat, in cutie.
Poze mai clare sa nu mai fie loc de discutii. |
Se poate inchide,titlul nu mai e de actualitate.Deschid alt thread, merci.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2025 4Tuning