![]() |
Vand Machete
5 Attachment(s)
am scos la vanzare urmatoarele machete:
Hummer H2 SUV 1:18 Maisto (galben) - 60,00 RON Hummer H2 SUT 1:18 Maisto (portocaliu) - 80,00 RON Chrysler Crossfire 1:18 Bburago - 70,00 RON Porsche 911 Carrera 4 1:18 Bburago - 80,00 Ron BMW X5 E53 1:18 Welly - 100,00 RON *preturile sunt fixe si nu includ transportul pt detalii, alte poze, cei interesati pot intra pe mess (inchains0) |
Re: Vand Machete
Hummer H2 SUT vireaza ?
|
Quote:
|
vreau mai multe poze cu cele 2 Hummer ... as fi interesat de unul din ele
|
Interesat de o tastatura+mouse logitech wirless ex 100 pe hummerul portocaliu.Trimit eu primu.
|
Quote:
|
BMW X5 E53 si Hummer H2 SUV vandute, restul, valabile!!!
|
Frumoase toate, bafta la vanzare. Din cele mici ce ziceai ca le ai dar le ti ascunse nu dai nimic la vanzare?
|
eu as scapa oricand de ele dar cu cele mici e prea mare bataie de cap, posta in unele cazuri ar costa mai mult decat o macheta si nu se merita. in plus, am cam 160 de bucati si ar iesi debandada aici. asa ca le las acolo in cutie sa le manance paianjenii!!!! :peace:
|
:), in regula, daca ai timp fa o poza sa vedem ce pierdem :-P
|
Lista la zi:
Chrysler Crossfire 1:18 Bburago - 70,00 RON Porsche 911 Carrera 4 1:18 Bburago - 80,00 Ron *pt fiecare macheta preturile sunt fixe si nu includ transportul *amandoua: 140,00 lei cu transport inclus pt detalii, alte poze, cei interesati pot intra pe mess (inchains0) *Crossfire-ul vine cu jantele originale (cele din poza) insa doar cu cauciucurile din spate + set de jante Aston Martin Vanquish + cauciucuri |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning