![]() |
[EXT] Mazda RX-8 - Japanese powah` :P
4 Attachment(s)
:arrow:
enjoy .... |
Re: [EXT] Mazda RX-8 - Jananese powah` :P
marfa rau masina .......e teroare ....................e criminala
|
'foarte tare frate' . am votat extraordinara.. e super.. cel putin asa mi se pare mie.. +'uri peste +'uri dar are si un - (minus) : eleronu. nu imi prea place modelu.. in rest.. :shock: :shock:
|
Masina este foarte frumoasa am apucat sa o vad si la salon un pic am mai vazut-o si pe strada este foarte frumoasa...ce nu inteleg...nu este legat de styling este legat de apartenenta la un club dar nu vreau sa fiu offtopic...
votat extraordinara.... |
nu prea sunt cuvinte pt a descrie masina....
|
am vazut ca are si un vot la urata cine a votat sa argumenteze....(esti cu capu frate)
|
E destul de frumoasa...am votat reusita...deoarece parca nu prea iese in evidenta...:|..
Oricum....arata bine...:) |
Quote:
2) jentile le consider URATE 3) spoilerul fatza nu prea are ce cauta pe masina asta 4) eleronul nu prea are nici o leg cu bodykitul... 5) spoilerul spate nu prea are ce cauta pe masina asta...in plus..seamana cu ala de BMW ;) stitzi voi la ce ma refer ;) .. sper :P happy ? :) |
Quote:
|
super masina
mie chiar imi place eleronul sau mai bine zis ce scrie pe eleron;) si numarul pe spate..... nu pe bune chiar imi place + jantele eu zic ca dau bine |
underground 2 style:pistoles:
-totusi eleronul e putin pe ...dinafara:rolleyes2 |
frumosa intr-adevar am votat! paintul l-am mai vazut pe o celica parca! jentile se vad misto cand merge dar pe loc nu prea imi plac! bara spate cam scartzaie la ochi! cam atat! :)
|
deci e prea tare masina.
cine zice ca nu se pupa una cu alta e nebun , masina trebuie privita per asamblu nu luata fiecare particica in parte si dat cu parerea. e superba masina .. totul e unde trebuie sa fie. paintul este superb. |
super tare ... facuta ca la carte, paint, vinil jenti :shock:
poze cu interiorul sunt ? |
Am votat merge..pt ca mie unu chiar nu imi place
- pt paint - pt eleron Felicitari oricum proprietarului pt investitia facuta ( lui trebuie sa ii placa ) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning