![]() |
[EXT] Seat Leon ... tuu diii airrpoort :)
5 Attachment(s)
:arrow:
enjoy :) |
Re: [EXT] Seat Leon ... tuu diii airrpoort :)
e frumosa intr-adevar.
+ pentru jante,praguri,sp spate - pentru spoiler fata.. |
- pt spoiler fatza
- pt culoarea stock + pt jante + pt spate - pt stopuri .. .. e frumoasa ... cu cateva mici defecte...da` se rezolva... :D :D :D |
Masina asta nu m-a facut sa stai mai mult de 20 de secunde langa ea...nu mi-a placut ptr ca si culoarea nu o prinde deloc...jantele sunt foarte comune si din punctul meu de vedere sunt un mare -
Spoilerul spate nu imi place alt - Din fata arata acceptabil.... Mergea scoasa stema Seat din fata sau pusa o grila sport...dar gusturile nu se discuta! votat merge |
nu prea are nici un farmec , daca o vezi pe strada nici nu zici ca e modificata (daca i-ar schimba culoarea ....);)
|
Masina arata destul de bine,dar pare cam cheala ca sa zic asa...:)..
+spoiler fata -restul kitului(la cum arata spoilerul din fata trebuia un kit mai agresiv zi eu) -spatele parca e cam gol... -culoarea -----jantele-zici ca sunt luate din bazar....:? Masina ar putea deveni ceva frumos....dar daca e taxi... |
in primul rand jantele nu imi plac de nici o culoare...
body-kitul se putea si mai bine..... culoare ceva mai excentric ... a la america... |
merge! minus pt :kit,culoare,jenti ! bara fatza chiar nu-mi place deloc..nu se pupa cu restul nush!
|
am zis merge ... minus cam pentru tot ce are pe ea ... jante ieftine, praguri ieftine, spoiler spate neinteresant ... nu mi se pare URATA, deci ... merge
|
Quote:
|
jentile si culoarea in rest are numai +-uri de la mine
|
oricum arata destul de bine dak ai aveao nu ai mai comenta mult despre el
k yo am mers cu unu si fuge tata |
pai si ce am zis io ceva rau de masina?!doar culoarea si jentile si nu cred ca e o parerea aiurita...mai degraba un sfat....da deeh fiecare o ia cum vrea
bafta |
sunt curios ce va place la jentile alea? sunt mai urate decat alea de cupra ... in rest e ok
|
omu care a dus masina la modificat 100% a vrut ceva finut...si asta a obtinut
......da la motor....?ceva date :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning