![]() |
inmatricularea unei masini din anglia
Am cumparat recent o masina inmatriculata in anglia si vreau sa o inscriu pe bulgaria.Masina in anglia a fost inmatriculata pe numele unui roman care apare si pe certificat...pe certificat mai este o rubrica"new keeper"completata tot cu nume de roman..deci persoana careia i-a fost vanduta masina de primul roman..eu sunt al treilea cumparator al masinii..mai exact am facut un contract de cumparare cu persoana care apare la "new keeper''...cred ca este de ajuns pt statul bulgar la inmatriculare..ce ziceti?
|
Re: inmatricularea unei masini din anglia
ar trebui sa ai contractu si dintre cel din certificat si cel care e trecut la new keeper !!!
dar de ce vrei sa o inscrii pe bulgaria? ce an e si ce norma de poluare? nu mai are MOT si asigurare? |
nu am si contractul dintre primul si al doilea...nu vad de ce ar treb sa-l am si pe ala:-S
masina este un vauxhall vectra B 1998 motor 1.8benzina 16v 116cp euro 2 mot REAL valabil inca 1 luna..asig cam la fel..stiu ca pot face cu 50 euro altele..dar..prefer bg totusi 450 eur..si sa stiu ca masina e ok cu asigurarea |
eu zic totusi ca ar trebui sa il ai si pe ala daca in cerificat nu e modificat de DVLA ci scris cu pixu new keeper, in caz de observi partea cu new keeper e detasabila, aia se trimite prin posta si vine certificatul nou! in cazut asta se merita sa o inscrii la bulgari ! cat tea ajuns?
|
600 euro masina/tehnic impecabil ..estetic mai are mici zgarieturi(nu a fost lovita nicaieri totusi)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning