Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   intrebare simpla (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/1639-intrebare-simpla.html)

bog88 01-08-04 04:38

intrebare simpla

de ce nu tine LR mai multe curse de indemanare? practic concurenti valorosi exista, showul e mai mare ca la liniute cu putina organizare desteapta

BogdanSHA 01-08-04 06:38

Pentru ca nu au succes :cry: :cry:

Al3xius 01-08-04 10:55

Parerile sunt impartite .... mie unu imi plac mai mult liniutele ...tie iti place indemanarea ... si tot asa ! :wink:

bog88 01-08-04 11:32

participanti au fost mereu in jur de 25-30. daca s-a comunica si timpii complet probabil ar fi mai multi. spectatori intr-adevar, nu vin pe jos pana la prisma, dar oricum spectatorii nu prea dau $. daca s-ar gasi alta locatie cred ca ar veni, ca spectacolul e interesat

nu stiu sebastian de ce nu se agita mai mult cu indemanarea:), pare ca are ceva scoala de pilotaj la activ sau s-a invartit un pic prin lumea asta.

Al3xius 01-08-04 11:36

acum ultima oara la prisma a facut cateva demonstratii cu subaru ! :wink:

200SX 01-08-04 14:25

timpi

cel mai mult mie nu mi-a placut faptul ca nu se anuntzau timpii, eu i-am aflat pe ai mei de pe 4tuning dupa ceva timp de la terminarea curselor, sa strige prin portavoce timpul inregistrat pe aparat macar (nu neapart timpul cu penalizari cu tot), timpul cursei si apoi sa se afiseze si timpii cu penalizari cu tot

n0namee 01-08-04 23:15

off topic: legat de LR si de ce s-a spus mai sus... deci eu sincer sa fiu nu pot sa concep ideia de concurs de masini fara timpi si clasament!!! pe mine faza asta ma depaseste total!! :evil: :evil:

ontopic: Eu cred ca nu se baga la asa ceva deoarece asemenea concursuri sunt organizate de federatie de specialitate. cel putin noi la TM avem 2 parca pe an.

Insanity 02-08-04 00:46

Parerile sunt impartite in proportie de 20% indemanare si restul de 80 sunt pentru viteza... indemanare faci destul cand e vorba de gropi...
Parerea mea proprie si personala
:peace:

n0namee 02-08-04 00:58

sau cand vezi in spate o luminita ciudata cu nuante diferite ... care variaza intre albastru si rosu ! :D :D

Lucian 02-08-04 15:56

Eu unul as fi incantat si de un concurs de burn-out sau de cerculetze . Si cand spun incantat ma refer si la participare si la placerea ochiului .

BoSsuL3TZ 02-08-04 20:23

interesanta idee.. dar nuj catzi ar participa la un astfel de concurs.. in legatura de etapa de indemanare.. este super.. si mai tare decat etapa de viteza..

Este adevarat uni gasesc mai mare placerea la o tura pe 400 metri sau chiar 1000 ..

mi-o placut ce-o facut WAY-ul la indemanare la prisma.. o mers super adevarat..

RoSonic 05-08-04 16:21

Inainte de a va intreba de ce nu sunt mai multe curse de indemanare decat cele de liniute.... ia faceti voi o mica socoteala si vedeti cate indemanari si cate liniute au fost anul asta in Bucuresti...... :shock: :shock: :shock:

bog88 05-08-04 16:26

bah nu e corect:) ca la asta nu ne asteptam. eu imi aman plecarea din buc ca sa ma dau la indemanare

madfish 15-08-04 02:13

cel mai spectaculos tip de cursa este `liniutzaaa`

BogdanCMS 15-08-04 03:12

Daca s-ar tine indemanarea pe circuitul de kart, mi-ash lua abonament...

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning