![]() |
GZUC 16SQ VS ce model Hertz
O intrebare: Ground Zero GZUC 16SQ cu ce componente de la Hertz se pot compara. Nu vorbesc de preturi vorbesc de calitatea sunetului. Postati aici sau pe PM. Mersi!!
|
Re: GZUC 16SQ VS ce model Hertz
Quote:
Ca pret, GZUC 16SQ e un putin peste HI-Energy si mult sub Mille. Ajutorul pe care-l ceri, cred ca-l poti gasi numai pe net afara. |
Sincer nici eu nu stiu ce sa iti raspund...
:-/ Aceste componente noi le avem instalate pe un Fiat Doblo, masina firmei. Este un sistem pe 4 cai, filtraj activ, Clarion 9255 sau... HX-D2, amplificare GZUA 4125SQ x 2buc. 1.Tweeter-e matase 28mm, gama Nuclear x 1buc. /4KHz... 2.Medie 10cm, gama Radioactive x 1buc. / 250Hz - 8KHz 3.Bas 16,5cm, GZUK 16SQ x 2buc. / 40 - 250Hz 4.Subwoofer - este interesant de ascultat sistemul fara! Daca vom avea ocazia sane intalnim, vei a vea posibilitatea sa asculti acest sistem. Mai multe mu pot sa spun referitor la acest topic. |
Nu am putut sa completez... asa ca revin:
... peste aceste produse din gama Uranium, mai avem inca doua game... Pentru aplicatii SQ sunt recomandate deasemenea componentele GZNC1650 din gama Nuclear precum... si noile componente GZPC165SX de la Plutonium... |
hmmm ... si eu vreau o masina de firma ca si aceea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning