![]() |
9 Attachment(s)
Masina este foarte intretinuta, kit exterior compet M3 (bara fata-spate, praguri,bandouri,oglinzi, spoiler lip, toate originale BMW), evacuare originala cap coada M3, suspensie TEIN Euro Damper reglabila pe inaltime si pe duritate, bara rigidizare fata-spate, stopuri LED, faururi noi BOSCH (30 mil bavaria ) , jante 17'' AC SCHNIZER TYPE I,volan m3, schimbator m3, pedale Sparco, frane fata EBC triplu ventilate, placute ebc si spate zimmerman perforate cu placute ate, folie LLumar 150 000km reali, schimbat aproape tot pe maisina, s-au bagat multi bani si multa munca.
Carte service si facturi din 95 si pana in prezent ! istoricul masinii il gasiti aici https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...new-coupe.html Variante ce accept in principiu sunt DIESEL dupa 2000 de preferat SEAT LEON ! PRET 5500 EURO Telefon 0721 40 55 69 |
Re: / schimb BMW 325i E36 Coupe
5500 si ii fac omologare motor si itp
4500 si o luati asa - super pret de criza |
upppppppppppppppppppppppp
|
masina este superba...
mai ai si motorul original ? edit , scuze am citit in topicul tau ca l-ai vandut. nu-ti trebe un 2.0t de la volvo :!:? |
multumesc
nu mai am motorul original , ce sa mai fac cu el :D taxa la rar pt omologare la motorul pe care il are masina este 7 mil + itp , dar momentan am in buget aceasta omologare. upppppp |
schimbi cu masina mea ?
|
ma mai gandesc, pare interesant insa prefer cash in principiu
|
uppppppppppppppppppppppppppp
|
upppppppppppppppppppppp
|
Sal....t intereseaza Dacia Logan , albastra , diesel , full option , an 2007,inmatriculata RO,service si reciziile la zi ....astept raspuns....stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning