![]() |
Piese golf 3
Dezmembrez Golf 3
- cutie 5+1 1,8 – 400 ron - debimetru aer – 130 ron - radiator apa – 150 ron - CAPOTA – 200 RON - FARURI– 200ron setul - semnalizari - 50 ron setul - grila fata - 60 ron - bara fata – 120 ron - semnale - 50 - usi - 150lei/buc-- maner usa - 20lei - fete usi interior- 60 lei buc - punte spate + tamburi – 230 ron - bancheta spate normale - 70lei - sistem ventilare (aeroterma-radiator, motoras si carcasa complera) - 100lei - bord fara ceasuri cu tuburi ventilatie - 80lei - rezervor - 50lei - pompa benzina - 100lei - caseta directie-servo - 150lei - fuzete in 4 prezoane – 80 doar fuzeta cu rulment - Bara spate flexibila – 100 ron - Instalatia electrica - 20euro - Contact - 50 ron -Vas lichid anti-gel - 10euro - Vas spalare parbriz - 10euro - arcuri de fata sau spate – 65 ron buc - telescoape fata – 130ron (2buc) - telescoape spate - 130ron (2buc - pompa frana (cu servo) - 20euro - mocheta fata + spate – 50 ron - trapez stanga/dreapta - 20euro/buc - cabluri: frana de mana, acceleratie, ambreaj, capota, - 20euro - ansamblu volan G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan : - 60 ron - Plastice interior-stalpi,praguri.. etc: - 25 lei oricare - etrieri fata – 50 ron/buc - disc fata – 50 ron buc - chedere usi – 100 ron/set 5 buc (ireprosabile) sau 30 ron/buc - chedere geamuri – 80 ron/set 4 buc - suport motor - termocupla radiator – 70 ron - punte spate tamburi – 200 ron (4 prezoane) - geamuri – 50 ron/buc si 30 ron cele mici de pe spate - + alte multe piese:D ---------------------------------- Mai vand si Injectie AUDI 90 - 2.3i -5 cilindri linie, alternator,pompa servo-directie. |
Re: Piese golf 3
Vreau si eu "ochii de pisica" adica chestiile alea reflectorizanta albe din bara fatza si amortizoarele de la portbagaj daca sunt bune,ca ale mele sunt praf
Zi-mi un pret .. daca le ai ... Mersi |
Quote:
Salut. reflectorizantele de langa semnalul din bara nu le mai am. Amortizoarele de la portbagaj 70 Ron ambele impecabile! P.S: In legatura cu reflectorizantele...te sfatuiesc sa le cumperi noi pt ca sunt 20 lei bucata.daca le iei mana doua..sunt innegrite sparte..etc.(doar o parere:D)bafta |
up ID: badboy_cross
|
salut. ceasuri albe pt benzinar ai ?
semnalizatoare laterale din aripi albe ? |
Quote:
|
da ceasurile de bord ma interesau.
multumesc oricum ! |
UP! anunt valabil:D;)
|
UP!!
Vand Golf 3- GT 2.0i inmatriculat RO.PRET 2400e neg. http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...id-300146.html |
UP!!! UP!!! Anunt valabil:D
|
o conducta de servo ai avea?
|
Quote:
|
salut
ma intereseaza o nuca schimbator GTI |
Quote:
|
fara suparare marfa ta banul meu,dar este un pret exagerat de mare,poate nu ai inteles bine doar maciulia ma intereseaza nu si burduful cu tija etc...
PS: asa ceva se vinde undeva la 30-40 de lei |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning