Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Un nou club In bucuresti!!! OZN Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/163417-club-bucuresti-ozn-racing-team.html)

Broxxx 13-01-10 15:40

Un nou club In bucuresti!!! OZN Racing Team

1 Attachment(s)
UN nou club infintzat doar de 2-3 luni care deja a ajuns la 15 membrii sa clarificam cu numele sa nu se ia in semn de ktk OZN= Ozana racing club
Suntem in cautare de membrii noi !!ashteptam propuneri pentru detalii leo_broxxx id de mess.site-ul este pe vine deci veti puea afla si vedea mai multe despre club

Broxxx 14-01-10 14:27

Re: Un nou club In bucuresti!!! OZN Racing Team

Nush ash vrea sa aud nishe pareri despre numele clubului !! oricum stiu ca o sa ne ia lumea la mishto dar macar faceti-o pe fata

BULLDOG 14-01-10 14:45

Asa apar ma cluburile astea ca ciupercile dupa ploaie. Totusi ar trebui sa insemne ceva clubu asta, nu doar un sticker si un parasolar.

Broxxx 14-01-10 14:48

asta cred ca ramane la aprecierea membriilor si a celor care ne cunosc daca ese vb numai de un stiker , cum am mai spus si mai sus clubul este inca la inceput si ce va fi mai incolo sigur nu are ce sa fie rau ....

Broxxx 14-01-10 14:49

planuri de vitor sunt si inca multe mai ramane doar sa le punem in aplicare

BULLDOG 14-01-10 16:19

Poi un club nou nu pune anunt pe net cum ca ar cauta membri :)

Broxxx 14-01-10 16:22

dar cine pune anunt un club de vreo 5-6 ani...daca nu pui cand esti la inceput atunci cand
dar in fine.....

BULLDOG 14-01-10 16:55

Nu a vrut sa fie nimic rau intentionat. Mi-am exprimat doar parerea. Si clubul se intemeiaza pe baza unor relatii dintre viitorii membri zic eu.

akz0r 20-01-10 11:59

ozn racing team suna tentant parca sunt in el :oops:

o_kh3 24-01-10 14:43

si care e varianta pana la urma? ozn racing team, team ozn racing sau ozn racing club?

parerea mea este ca la cat de repede s-a "INFINTAT" la fel de repede se va si destrama....

bafta

ukyobob 28-01-10 13:04

sall am fost vineri la intrunire in auchan titan si a fost super, chiar ceva frum organizat: curse, spectacol pe 4 roti :) sa speram k o sa fie in continuare spectaculos si un club unit....succes OZN..!!!

AqAries 28-01-10 20:18

bafta multa !

marty88 17-02-10 12:51

beieti suntesti de nota 1000 :D frumos veniti cat mai multi vorbiti cu baietii sa vedeti despre ce e vb cand se aduna la auchan titan in parcarea subterana dupaia puteti sa va dati ku parerea

Broxxx 18-02-10 16:48

multumim marty te asteptam vinerea pe la auchan....

marty88 19-02-10 16:23

am fost eram cu baiatul ku megane-ul breck verde :D...u ce masina ai>??

All times are GMT +2. The time now is 03:23.

- Copyright 2026 4Tuning