![]() |
[My scoot] Gilere Runner (danutzcag)
6 Attachment(s)
Salut vreau sa va prezint noul meu scuter......este o gilera runner din 2002.....motor de 49cc
pozeeeeeee: |
Re: [My scoot]Gilere runner-_-danutzcag
Frumos man ;) Bafta cu el si sa ai cati mai multi km fara incidente..are ceva modificari pe la motor sau nu stii ? :) sa il stapanesti sanatos
|
Frumos...Sa ai grija de el
|
nu are nik la motor ...cred.....nu am avut timp sa vad cam cat prinde mai mult de 80 nu am putut sa-i dau ca erau curbe....dar merge si mai tare cred.....
|
Frumos Frumos... ai planuri pe viitor cu el? sa'l stapanesti sanatos....
|
ms mult.....am planuri foarte mari.....o vopsea mai speciala,un set motor nou....etc etc
|
e intretinut scuteru...bafta cu el!:D
|
Hopa , inca un runner :D . Arata bine scuterul . Dupa o perioada o sa arate si mai bine :D . Ce toba ii pe el? ca ii foarte interesanta :D
Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente ;) ps: la ce vopsea te-ai gandit? |
ms mult razvan scuter nu e prea intretinut....ca l-a avut un drac de copil.....da o intrat pe maini bune acum......razvan ma gandeam la un vrede ca al tau daca nu te superi...:D:D
|
Sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija cum conduci ca sunt cam multi nebuni pe strazi!Cati km are facuti?
|
Re: [My scoot]Gilera runner-_-danutzcag
22000.....is reali....ca stiam scuterul de mai demult si mergea tot timpul kilometrejul.....am fost astazi sa-l inscriu:D
|
Quote:
ps : vorbeste cu norbi sa iti corecteze titlul topicului :-) |
am gasit la spray vrede de ala ....dar daca nu-mi iese bn+ca griul asta e original silu l-as trica m,ai bn ii dau un polish professional si o ceara....si ma scot..........am vazut ca am scris gresit titlul o sa vb cu norby.......ms mult razvan..
|
Foarte fain ii. Ar fi ceva sa il faci ca al lui razvy. Arata bine din cate se vede. Bafta cu el, si cat mai multi kilometri ;)
|
ms mult felix...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning